Τρίτη, 16/04/24
Ολυμπιακός

Τράβηξε τα βλέμματα των “λύκων” ο Τζολάκης! (photo)

Είχε και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης την τιμητική του κόντρα στη Γούλβς.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας (γεννημένος στις 8/11/2002) θεωρείται ένας από τους πιο ανερχόμενους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, γεγονός που κατάλαβε και η αντίπαλος των “ερυθρόλευκων”.

 

 

Κατά την διάρκεια της παραμονής της Πειραιώτικης αποστολής στην Αγγλία, οι άνθρωποι των “λύκων” ενδιαφέρθηκαν για τον νεαρό πορτιέρο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Φως των Σπορ.

Αν και ο Τζολάκης δεν αγωνίστηκε καθόλου στα δύο παιχνίδια του Europa League, οι προοπτικές του ταλαντούχο κίπερ έφτασαν στα “αυτιά” των Άγγλων, οι οποίοι ρώτησαν για την περίπτωση του.

Η Γούλβς δίνει μεγάλη βαρύτητα στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών και φροντίζει να παρακολουθεί στενά αξιόλογα ταλέντα.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως φαίνεται πως θα μείνει στο επίπεδο του ενδιαφέροντος, ωστόσο αν πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής δεν αποκλείεται να μην είναι η μόνη ομάδα που θα κυνηγήσει τον Τζολάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...
ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...
UEFA Youth League

Το αφιέρωμα της UEFA για το Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή, στην ημιτελική φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει...
Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...