Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Νινούα και ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε προετοιμασία με την νέα του ομάδα.
Ένα θέμα, που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι ότι ο Γεωργιανός αποκτήθηκε ως ξένος, με αποτέλεσμα να έχουν καλυφθεί οι θέσεις, που πρέπει να δηλωθούν.
Την δεδομένη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχουν οι Μάτος, Ροντρίγκο, Αουγκούστο (μέχρι πέρυσι κάτω των 23), Εσίτι και οι δύο U23 Νινούα και Ζαμπά.
Αυτό το πρόβλημα αναμένεται να διευθετηθεί άμεσα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξει το… status των Γεωργιανών και να λογίζονται ως κοινοτικοί.
Η νέα αλλαγή, όπως αναφέρουν και Γεωργιανά ΜΜΕ, αναμένεται να περάσει από μέρα σε μέρα και να μπορεί ο Νινούα να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην γειτονική Κύπρο, αν ένας Γεωργιανός μένει πάνω από έξι μήνες στην χώρα, παύει να θεωρείται κοινοτικός.