Παναιτωλικός

Τι γίνεται με τους νεαρούς δανεικούς του Παναιτωλικού; (photo)

Τελειώνει η αγωνία για τους νεαρούς δανεικούς του Παναιτωλικού.

Οι “τίτορμοι” όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος έδωσαν αρκετούς νεαρούς με δανεισμό ώστε να επιστρέψουν πιο έτοιμοι τη νέα σεζόν.

Ωστόσο η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω πανδημίας, με εξαίρεση την Super League φυσικά, έφερε στο προπονητικό κέντρο πέντε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν το μέλλον τους.

 

 

Πρόκειται για τους Δημήτρη Γιαννιώτη (γεννημένος στις 28/1/1999), Δημήτρη Δαλακούρα (γεννημένος στις 31/3/1999), Χρήστο Καλαντζή (γεννημένος στις 19/6/2000), Στάθη Μπελεβώνη (γεννημένος στις 6/2/1998) και Γεράσιμο Μπακαδήμα (γεννημένος στις 6/6/2000).

Οι πέντε φέρελπις ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και μέσα στο επόμενο διάστημα οι άνθρωποι του Παναιτωλικού να παίρνουν τις αποφάσεις τους στο επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί εξ’ αυτών να ακολουθήσουν εκ νέου τον δρόμο του δανεισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλο τρίποντο για τον Άρη επί του Ηρακλή!

Οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν του Ηρακλή με το εντυπωσιακό 5-1...

Νίκη για τον Αστέρα επί του ΟΦΗ εντός έδρας!

Νίκη για τον Αστέρα με σκορ 2-0 επί του...

Στάθηκε “Αρκάς” κόντρα στον ΟΦΗ ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Aktor επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ, για...

Οι κλήσεις του Ταουσιάνη για το φινάλε των προκριματικών!

Ανακοινώνονται οι ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο προπονητής της Εθνικής...

Ματσάρα με νικήτρια την ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο!

Η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο, επικρατώντας με 3-2 του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ