Παναιτωλικός

Τι γίνεται με τους νεαρούς δανεικούς του Παναιτωλικού; (photo)

Τελειώνει η αγωνία για τους νεαρούς δανεικούς του Παναιτωλικού.

Οι “τίτορμοι” όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος έδωσαν αρκετούς νεαρούς με δανεισμό ώστε να επιστρέψουν πιο έτοιμοι τη νέα σεζόν.

Ωστόσο η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω πανδημίας, με εξαίρεση την Super League φυσικά, έφερε στο προπονητικό κέντρο πέντε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν το μέλλον τους.

 

 

Πρόκειται για τους Δημήτρη Γιαννιώτη (γεννημένος στις 28/1/1999), Δημήτρη Δαλακούρα (γεννημένος στις 31/3/1999), Χρήστο Καλαντζή (γεννημένος στις 19/6/2000), Στάθη Μπελεβώνη (γεννημένος στις 6/2/1998) και Γεράσιμο Μπακαδήμα (γεννημένος στις 6/6/2000).

Οι πέντε φέρελπις ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και μέσα στο επόμενο διάστημα οι άνθρωποι του Παναιτωλικού να παίρνουν τις αποφάσεις τους στο επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί εξ’ αυτών να ακολουθήσουν εκ νέου τον δρόμο του δανεισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφερε πρόταση στον ΠΑΟΚ ο νεαρός Μύθου!

Ο Ανέστης Μύθου έχει αρχίσει να τραβά βλέμματα από...

Ο Ολυμπιακός αλλάζει… τον δανεισμό του Πνευμονίδη!

Ανατροπή στο μέλλον του Σταύρου Πνευμονίδη.Παρά το γεγονός ότι...

Ο νεαρός του Ολυμπιακού που πάει προετοιμασία με εντολή… Μεντιλίμπαρ!

Ένα από τα ονόματα που αναμένεται να τραβήξουν τα...

Φινάλε με νίκη για την Εθνική Εφήβων επί της Ρουμανίας!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της...

Σαρωτική η Εθνική ομάδα – 44 πόντοι διαφορά κόντρα στα Σκόπια!

Εύκολη βραδιά για την Εθνική Εφήβων U17 στο διεθνές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ