Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΟΚ

Τι δίνει ο ΠΑΟΚ στον Τζόλη για να ανανεώσει; (vid)

Θέλει να κρατήσει για πολύ καιρό ακόμη τον Χρήστο Τζόλη ο ΠΑΟΚ.

Ο 18χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 30/1/2002) διανύει μια τρομερή περίοδο τις τελευταίες εβδομάδες, γεγονός που αναγκάζει τους Θεσσαλονικείς να του προσφέρουν καινούριο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “ασπρόμαυροι” έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις και στις επόμενες ημέρες πρόκειται να καλέσουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Μπορεί ο Τζόλης να είχε υπογράψει συμβόλαιο μόλις πριν λίγους μήνες, ωστόσο η αγωνιστική του εικόνα κάνει επιτακτική ανάγκη αυτή την εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ σκέφτεται ακόμα και την αφαίρεση της ρήτρας, που αγγίζει τα 1.7 εκατομμύρια ευρώ, καθώς άπαντες στον “δικέφαλο” του βορρά θεωρούν σίγουρο πως θα υπάρξουν προτάσεις από το εξωτερικό.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θέλει να κρατάει στα χέρια της την “μοίρα” του νεαρού ποδοσφαιριστή και δεν σκοπεύει να τον χάσει για τόσα λίγα χρήματα, γι’ αυτό και θα ανεβάσει τη ρήτρα κατά πολύ.

Ωστόσο δεν πρόκειται να αφήσει έτσι ούτε τον ίδιο. Η νέα πρόταση θα περιλαμβάνει και μία αύξηση στις αποδοχές του, καθώς και στην διάρκεια του συμβολαίου του.

Δείτε τον Τζόλη εν δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...