Λάρισα (U19)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της U19 της Λάρισας!

Στην τελική της… μορφή έχει περάσει η καλοκαιρινή προετοιμασία της U19 της Λάρισας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες την θερινή τους προετοιμασία, έτσι όπως έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του κορονοϊού, και πολύ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του… αύριο της Λάρισας βρίσκονται στην Μελιβοία από τις 5 Αυγούστου, όπου σε καθημερινή βάση πραγματοποιούν διπλές προπονήσεις προκειμένου να φτάσουν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Παράλληλα, οι πιτσιρικάδες έχουν δουλέψει αρκετά πάνω σε θέματα τακτικής, βασιζόμενη στην φιλοσοφία του προπονητή.

Την Παρασκευή, η U19 της Λάρισας θα δώσει τον πρώτο της φιλικό αγώνα απέναντι στην τοπική ομάδα του Ρήγα Φερραίου, και αργότερα θα επιστρέψει στην βάση της, έτσι ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα προπονήσεων.

Σε ανακοίνωση του, ο τοπικός σύλλογος της πόλης της Λάρισας ευχαριστεί όσους βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό τιμ όλο αυτό το διάστημα, από την ξενοδοχειακή μονάδα που τους φιλοξένησε μέχρι τον άνθρωπο που φρόντιζε τον αγωνιστικό χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλος εποχής για την U19 του ΠΑΣ Γιάννινα!

Μία εντελώς νέα κατάσταση θα διαμορφωθεί από τη νέα...

Πήρε ταλεντάκι ο ΟΦΗ για την U15 του από τον ΑΟΑΝ!

Ακόμη ένα ταλεντάκι του ΑΟΑΝ πήρε μεταγραφή στην U15...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει...

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ