Ιταλία

Στην Μίλαν μεταγραφικός… στόχος του Ολυμπιακού! (vid)

Μπορεί να συνδέθηκε πολύ έντονα με τον όνομα του Ολυμπιακού, ωστόσο, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν.

Ο λόγος για τον Πιέρ Καλουλού!

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 05/06/2000) δεξιός οπισθοφύλακας έκανε “παπάδες” με τις ακαδημίες της Λυών, στρέφοντας έτσι τα βλέμματα πολλών ομάδων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος έμεινε ελεύθερος το τρέχον καλοκαίρι, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, με την Μίλαν τελικά να κερδίζει τελικά την υπογραφή του για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μεγάλη χαμένη της υπόθεσης η Λιόν που βλέπει έναν νεαρό και ικανό ποδοσφαιριστή της να αποχωρεί και η ίδια δεν θα πάρει ευρώ, αφού το συμβόλαιο των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου.

Ο Καλούλου που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Λιόν, δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πάρει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Είναι επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Δείτε… γιατί η Μίλαν τον έκανε κάτοικο Μιλάνου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θερίζει” τις… ξένες αγορές για ταλέντα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε μια διαδικασία...

Φέτος δεν “πιάνεται” η U15 του ΠΑΟΚ!

Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν και υπάρχουν ομάδες που κυριαρχούν....

“Ο Κιελίνι διαπραγματεύεται για το ελληνικό διαμάντι”!

Το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη ακούγεται όλο και πιο...

Νίκη για την Εθνική και παραμονή στην League A!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U17!

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ