Γερμανία

Στην Ισπανία και… πάλι νεαρός της Ντόρτμουντ! (photo)

Μακριά από τα πάτρια εδάφη θα αγωνίζεται ξανά ένας νεαρός της Ντόρτμουντ, προκειμένου να… εμπλουτίσει το βιογραφικό του.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι γεμάτη από… πιτσιρίκια και έτσι, κάποιοι, αναγκαστικά, μένουν στο περιθώριο.

Ωστόσο, για αυτό υπάρχει η επιλογή του δανεισμού, ακριβώς για ποδοσφαιριστές που θέλουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

 

 

Έτσι λοιπόν και ο Σέρχιο Γκόμεθ των Βεστφαλών αναμένεται να φοράει τα χρώματα της ισπανικής Ουέσκα, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 04/09/1999) μεσοεπιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, όμως, το 2018, η Ντόρτμουντ τον έκανε δικό της έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Στους Γερμανούς δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ούτε στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα την περασμένη σεζόν να δοθεί δανεικός στην Ουέσκα, στην οποία θα συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά.

Στο πρωτάθλημα της La Liga 2, ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημείωσε 1 τέρμα και μοίρασε 3 ασίστ σε συνολικά 36 παιχνίδια, βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επιστρέφοντας έτσι στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή στα στόπερ για την ΑΕΛ!

Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ Novibet, η οποία συνεχίζει...

Ταλεντάκι του Πανσερραϊκού αποχώρησε με… νέο προορισμό!

Νέα προσθήκη με... προδιαγραφές μαγικού για τον Μακεδονικό Αλιστράτης!Οι...

Έσταξε… μέλι για “Ντέλια” ο Κόβατς μετά το ντεμπούτο!

Δεν ήρθε η νίκη στο ντεμπούτο του Κωνσταντέλια με...

Έσταξε… ξανά “μέλι” για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μικέλ Αρτέτα ξαναμίλησε με...

Τσεκάρει νεαρό από τη Ρουμανία ο Παναθηναϊκός!

Η ατζέντα ενισχύσεων του Παναθηναϊκού φαίνεται πως αποκτά και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ