Παναθηναϊκός

Στη λίστα των “κομμένων” τέσσερις νεαροί του Παναθηναϊκού!

Κάνει… ξεσκαρτάρισμα στους νέους ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά και σε αυτή αναμένεται να μην βρίσκονται 4 νεαροί ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Θανάση Δημητρούλα (γεννημένος στις 02/03/1999), Χρήστο Σέχου (γεννημένος στις 01/03/2000), Κριστιάν Κόναν (γεννημένος στις 12/07/1999) και Αντριάνο Σκεντεράι (γεννημένος στις 26/04/2002).

 

 

Αμφότεροι οι νεαροί πέρασαν από τον έλεγχο του Ντάνι Πογιάτος και όπως φαίνεται δεν έπεισαν τον Ισπανό τεχνικό.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” έκρινε πως δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα και μοιραία τους “έκοψε” από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μάλιστα οι Δημητρούλας και Σκεντεράι δεν βρέθηκαν καν στην αρχική αποστολή για το πρώτο στάδιο, κάνοντας από την αρχή ξεχωριστή προπόνηση με το υπόλοιπο γκρούπ των “κομμένων”.

Αν και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον, φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να αλλάξουν στέγη, καθώς έχουν ήδη ενημερωθεί να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζήτησε συγκέντρωση στο πλάνο ο Ταουσιάνης!

"Συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο" απαιτείται ώστε η Εθνική Ελπίδων...

Ήττα – σοκ για την Εθνική από το Μαυροβούνιο!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 1-0 στάδιο της Τοπόπλιτσα από...

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Εθνική Νέων!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο...

Η κορυφαία λίστα του… κόσμου έχει δυο Ελληνόπουλα!

Όχι ένα, αλλά δυο ταλεντάρες από την Ελλάδα κρύβει...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ