Αγγλία

Σφήνα της Λίντς – Πάει να… κλέψει αστεράκι της Νιούκαστλ! (photo)

Την… αρπαγή ενός νεαρού ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ φαίνεται ότι σκέφτεται η Λίντς.

Η Λιντς κατάφερε μετά από 16 ολόκληρα χρόνια να επιστρέψει στην Premier League, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Championship την περασμένη χρονιά.

Πλέον, καταστρώνει τα σχέδια της για την επόμενη ημέρα στην κορυφαία κατηγορία και ένα… παιδί της Νιούκαστλ βρίσκεται στα πλάνα της.

Συγκεκριμένα, ο Μάθιου Λόνγκσταφ απασχολεί τα “παγόνια” με τον 20χρονο (γεννημένος στις 21/03/2000) να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον ιστορικό σύλλογο.

 

 

Βέβαια, στην Νιούκαστλ ακόμη έχουν ελπίδες ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει σε μερικές ημέρες από τώρα, και εν τέλει, θα παραμείνει.

Ο νεαρός Άγγλος αμυντικός μέσος αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών των “καρακαξών” και από τον Ιούλιο του 2019 βρίσκεται στην πρώτη ομάδα.

Κατά την περασμένη σεζόν, πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις, ενώ πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρχικά σε μία νίκη της ομάδας του με 1-0 και στην συνέχεια, στην ήττα με 4-1 για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι o διεθνής με την Αγγλία U20 έχει βρεθεί και με ανθρώπους της ιταλικής Ουντινέζε, όμως, είναι κατανοητό ότι η Λίντς έχει το προβάδισμα, εάν αποχωρήσει, δεδομένου ότι αποτελεί ομάδα της πατρίδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζήτησε συγκέντρωση στο πλάνο ο Ταουσιάνης!

"Συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο" απαιτείται ώστε η Εθνική Ελπίδων...

Ήττα – σοκ για την Εθνική από το Μαυροβούνιο!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 1-0 στάδιο της Τοπόπλιτσα από...

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Εθνική Νέων!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο...

Η κορυφαία λίστα του… κόσμου έχει δυο Ελληνόπουλα!

Όχι ένα, αλλά δυο ταλεντάρες από την Ελλάδα κρύβει...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ