Πέμπτη, 18/04/24
Γαλλία

“Σφίγγει” τα δόντια ο Μπαπέ και προλαβαίνει την Αταλάντα!

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Κιλιάν Μπαπέ.

Ο 21χρονος επιθετικός της Παρί υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο από το σκληρό μαρκάρισμα του Περέν κατά την διάρκεια του τελικού του κυπέλλου Γαλλίας με την Σέντ Ετιέν, με αποτέλεσμα να η πρώτη διάγνωση να έκανε λόγο για ένα διάστημα απουσίας του από την δράση για τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο ο Μπαπέ φαίνεται να βγαίνει νικητής με την μάχη κόντρα στον χρόνο και να προλαβαίνει το παιχνίδι με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι Παριζιάνοι αντιμετωπίζει την ομάδα του Μπέργκαμο στις 12 Αυγούστου και δεν αποκλείεται να έχουν στην διάθεση τους τον Γάλλο αστέρα.

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα L’Equipe, ο Μπάπε βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση και τα τελευταία αποτελέσματα των κλινικών και ακτινολογικών εξετάσεων δείχνουν τεράστια σημάδια βελτίωσης.

 

 

Ο ταλαντούχος άσος δείχνει μία μεγάλη όρεξη για να προλάβει την αναμέτρηση με τους Ιταλούς, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να φτάσει κοντά στο 100% της ετοιμότητας του.

Έπειτα και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι εξαιρετικά πιθανόν να βρεθεί στην αποστολή της Παρί και να βοηθήσει την ομάδα του, προερχόμενος ακόμα και από τον πάγκο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό να καλείται αν θα δώσει το πράσινο ή όχι για την συμμετοχή του Μπαπέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Τσάμπι Αλόνσο στέλνει… σκάουτερ για νεαρό του Ολυμπιακού!

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που...
Εθνική (U18)

Έ”χ”ασε την νίκη η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική U18 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη...
Ολυμπιακός

Πρώτα Κωνσταντινούπολη και μετά… Νιόν για τον Κουτσίδη!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε δυο... αναμετρήσεις μέσα σε λίγες ώρες, για να καλύψει την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελική φάση του...

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν σήμερα (16/4, 08:35) για την Γενεύη και από εκεί για την Νιόν της Ελβετίας,...
Αγγλία

“Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον...

Ενας... γνώστης του Αγγλικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Γουεστ Χαμ για τον νεαρο ποδοσφαιριστη. Στο Metropolis 95.5...