Ισπανία

Σφάζεται… η La Liga για το “διαμαντάκι” της Ρεάλ! (vid)

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με το αστέρι της Ρεάλ.

Είναι γνωστό πως οι “μερένχες” διαθέτουν τρομερούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες, ωστόσο δεν υπάρχει προηγούμενο με αυτό που συμβαίνει με τον Κούμπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, ο 19χρονος Ιάπωνας (γεννημένος στις 4/6/2001) έχει τραβήξει τα βλέμματα από δέκα ομάδες της La Liga.

Η απόφαση της Ρεάλ να τον παραχωρήσει δανεικό για ένα χρόνο, δημιούργησε έναν μικρό χαμό στο ισπανικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να τον “ζαχαρώνουν” δέκα ομάδες.

Πρόκειται για τις Θέλτα, Οσασούνα, Σοσιεδάδ, Σεβίλλη, Χετάφε, Μπέτις, Γρανάδα, Βαγιαδολίδ, Λεβάντε και Ουέσκα.

Ο πιτσιρικάς τα πήγε περίφημα ως δανεικός με την Μαγιόρκα, όπου και μέτρησε 4 γκολ και 5 ασίστ και πλέον ετοιμάζεται να συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όποιος και να είναι αυτός.

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=LsNK35io4b4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ