Γερμανία

Ψωνίζει… τον διάδοχο του Σάντσο και πάλι από την Σίτι η Ντόρτμουντ! (vid)

Μαγαζί γωνία είναι η Μάντσεστερ Σίτι για τη Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί φαίνεται πως έχουν μία μεγάλη λατρεία για την ακαδημία των “πολιτών” και μετά τον Τζέιντον Σάντσο ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον διάδοχο του από εκεί.

Ο 20χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 25/3/2000) μεταπήδησε από την Σίτι στην Μπορούσια το 2017 έναντι 7,84 εκατομμυρίων ευρώ και τώρα αναμένεται να επιστρέψει στο Μάντσεστερ για τη Γιουνάιτεντ.

Μοιραία η Ντόρτμουντ χρειάστηκε να κοιτάξει ξανά στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και να επαναλάβει την ίδια συνταγή.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, οι Γερμανοί βρίσκονται κοντά στην μεταγραφή του 15χρονου Τζέιμι Μπίνο-Γκίτενς (γεννημένος στις 8/8/2004).

Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Σίτι, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας κατέγραψε 2 συμμετοχές και 1 γκολ με την U18, δείγμα του ταλέντου του.

Ωστόσο όπως φαίνεται θα “χαιρετήσει” σύντομα, μιας και βρίσκεται σε ήδη προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ντόρτμουντ και όλα δείχνουν πως η ιστορία με τον Σάντσο θα επαναληφθεί για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Σημειώστε το όνομα του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μύκονος πήρε νεαρό από την U19 του Παναθηναϊκού!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Ανδριώτη προχώρησε η ΑΕ Μυκόνου,...

Η U15 του ΟΦΗ δοκιμάζει ταλέντο από την Αλεξανδρούπολη!

Ο Ανέστης Χατζάκης, ποδοσφαιριστής της Αλάνας, βρέθηκε στο Ηράκλειο...

Στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ ο 17χρονος Μαξίμους Ένκβιστ!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να στρέφει το βλέμμα της σε...

Οι Γερμανοί “τρέχουν” για Κωνσταντέλια και… έχουν τον πρώτο λόγο!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ