Ισπανία

Προς… Τουρκία τα αστέρια της Μπαρτσελόνα! (vids)

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Τουρκία δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί οι “μπλαουγκράνα” να έχουν μία μεγάλη παράδοση όσον αφορά τα νέα ταλέντα, ωστόσο όπως φαίνεται δεν μπορούν να τα εξελίξουν όλα.

Γι αυτό και πολλές φορές προτιμάτε ο δρόμος του δανεισμού. Κάτι που θέλει να κάνει και η Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με την τούρκικη εφημερίδα Fanatik, τα “κίτρινα” καναρίνια έχουν ξεκινήσει προσπάθειες με σκοπό να αποκτήσουν ως δανεικούς τους Μούσα Βαγκέ και Ζαν Κλέρ Τοντιμπό.

Οι δύο νεαροί αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε Σάλκε και Νις και είναι αρκετά πιθανόν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Εξέλιξη που θέλει να εκμεταλλευτεί η Φενέρ. Η τούρκικη ομάδα διαθέτει μία αρκετά καλή σχέση με τους Καταλανούς και είναι πολύ πιθανόν να τους ντύσει στα κίτρινα.

Μία κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο τους Τούρκους. Αμφότεροι εντυπωσίασαν σε Γερμανία και Γαλλία και έδειξαν πως μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Δείτε τους σε δράση:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=OVjHcE43oHk

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

“Αιώνια” παρουσία σε μεγάλο τουρνουά στην Ολλανδία!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός U19 ταξιδεύουν στην Ολλανδία για ένα...

Το νεαρό “πιστόλι” του Ολυμπιακού έχει θέσει… βάσεις για το μέλλον!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Stoiximan...

Νέα συστήματα διεξαγωγής για τις διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων Ανδρών από το 2028!

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, τελευταία πριν από...

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει ταλέντα στην Κρήτη!

Στην Κρήτη πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για να βρει το......

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ