Ισπανία

Προς… Τουρκία τα αστέρια της Μπαρτσελόνα! (vids)

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Τουρκία δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί οι “μπλαουγκράνα” να έχουν μία μεγάλη παράδοση όσον αφορά τα νέα ταλέντα, ωστόσο όπως φαίνεται δεν μπορούν να τα εξελίξουν όλα.

Γι αυτό και πολλές φορές προτιμάτε ο δρόμος του δανεισμού. Κάτι που θέλει να κάνει και η Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με την τούρκικη εφημερίδα Fanatik, τα “κίτρινα” καναρίνια έχουν ξεκινήσει προσπάθειες με σκοπό να αποκτήσουν ως δανεικούς τους Μούσα Βαγκέ και Ζαν Κλέρ Τοντιμπό.

Οι δύο νεαροί αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε Σάλκε και Νις και είναι αρκετά πιθανόν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Εξέλιξη που θέλει να εκμεταλλευτεί η Φενέρ. Η τούρκικη ομάδα διαθέτει μία αρκετά καλή σχέση με τους Καταλανούς και είναι πολύ πιθανόν να τους ντύσει στα κίτρινα.

Μία κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο τους Τούρκους. Αμφότεροι εντυπωσίασαν σε Γερμανία και Γαλλία και έδειξαν πως μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Δείτε τους σε δράση:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=OVjHcE43oHk

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μόκρης έφυγε από την Τορίνο και… παρέμεινε Ιταλία!

Σε μια ιδανική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας...

Πήρε νεαρό από την Κω η Καλαμάτα για την U17!

Το πρώτο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή πραγματοποιεί...

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Λιονέλ Μέσι!

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε ο Λιονέλ Μέσι και η...

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ