Super League (U19/U17/U15)

Πότε έχουμε σέντρα στις υποδομές για τη νέα σεζόν; (photo)

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε, με τα πρωταθλήματα να πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ (U19 και U17) και στον Ολυμπιακό (U15).

Ενώ κανονικά θα είχαμε προετοιμασία από αρχές Ιουλίου και έναρξη υποχρεώσεων μέσα Αυγούστου, τα πράγματα φέτος αλλάζουν.

Το πλάνο της διοργανώτριας αρχής ήταν τα πρωταθλήματα αυτής της σεζόν να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο (όπερ και εγένετο), έτσι ώστε να προλάβουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν.

 

 

Τα τμήματα υποδομής, για την επόμενη σεζόν, θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, δηλαδή δύο εβδομάδες μετά από το προβλεπόμενο.

Αυτό γίνεται έτσι ώστε οι ακαδημίες των ομάδων να προλάβουν να προετοιμαστούν και να γίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώνεται ένα μήνα μετά από το προβλεπόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περήφανος ο Παναθηναϊκός για τα… διαμάντια των “δοκαριών” του!

Μία ξεχωριστή ημέρα βίωσαν χθες τα τμήματα υποδομής του...

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός – Παραιτήθηκε ο Σίμος!

Ξαφνική... παραίτηση για τον Έλληνα προπονητή, όπου αποχωρεί από...

“Κόλλησε” στο μηδέν η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Youth League!

Στον βαθμό της ισοπαλίας περιορίστηκε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα...

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ