Super League (U19/U17/U15)

Πότε έχουμε σέντρα στις υποδομές για τη νέα σεζόν; (photo)

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε, με τα πρωταθλήματα να πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ (U19 και U17) και στον Ολυμπιακό (U15).

Ενώ κανονικά θα είχαμε προετοιμασία από αρχές Ιουλίου και έναρξη υποχρεώσεων μέσα Αυγούστου, τα πράγματα φέτος αλλάζουν.

Το πλάνο της διοργανώτριας αρχής ήταν τα πρωταθλήματα αυτής της σεζόν να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο (όπερ και εγένετο), έτσι ώστε να προλάβουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν.

 

 

Τα τμήματα υποδομής, για την επόμενη σεζόν, θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, δηλαδή δύο εβδομάδες μετά από το προβλεπόμενο.

Αυτό γίνεται έτσι ώστε οι ακαδημίες των ομάδων να προλάβουν να προετοιμαστούν και να γίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώνεται ένα μήνα μετά από το προβλεπόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη απόφαση του ΟΦΗ για τις U17 και U15 ομάδες του!

Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει στα ταλέντα του μια...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων U16 για την Πορτογαλία!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (U16),...

Διπλό για Ατρόμητο στις Σέρρες!

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για...

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ