ΑΕΚ

Πήρε στην προετοιμασία δύο νεαρούς πορτιέρο η ΑΕΚ!

Νεανικό αέρα θα έχει η θέση του τερματοφύλακα για την ΑΕΚ.

Η “ένωση” ξεκινά σε λίγες ημέρες την προετοιμασία της στα Σπάτα και θα έχει μαζί της δύο νεαρούς πορτιέρο.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Γκίνη (γεννημένος στις 23/1/1999) και Βασίλη Χατζηεμμανουήλ (γεννημένος στις 9/8/1999). Η μεταγραφή του Μπάρκα στην Σέλτικ έφερε ανακατατάξεις κάτω από τα γκολπόστ και φαίνεται πως σκοπεύει να αξιοποιήσει τους δύο ταλαντούχους τερματοφύλακες.

 

 

Αμφότεροι αποτελούν αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Αρχικά ο Γκίνης πήρε μεταγραφή στους “κιτρινόμαυρους” από τα τμήματα υποδομής του Απόλλων Σμύρνης το 2017 και τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν με τον Ασπρόπυργο, ως δανεικός.

Με την ομάδα του Ασπρόπυργου ο νεαρός σημείωσε αρκετά ικανοποιητικές εμφανίσεις, καταγράφοντας συνολικά 9 συμμετοχές, πριν γυρίσει πίσω στην ΑΕΚ λόγω της διακοπή της Football League.

Αντίθετα ο Χατζηεμμανουήλ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018 και τους τελευταίους μήνες προπονούνταν με την πρώτη ομάδα.

Πλέον και οι δύο ετοιμάζονται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Μάσιμο Καρέρα και να αποκτήσουν ενεργό ρόλο τη νέα αγωνιστική χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δοκιμάζει νεαρό Ούγγρο για την Ακαδημία η ΑΕΚ!

Ουγγάρικο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο 17χρονος Βάλεντιν Χόρβαθ βρίσκεται...

Σε διεθνές τουρνουά οι U16 και U15 της ΑΕΚ!

Στο Τορίνο ταξιδεύουν οι U15 και U16 της ΑΕΚ...

Φιλική ήττα για την Εθνική Νέων από την Αγγλία!

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της...

Πήρε ταλεντάκι από την Κέρκυρα ο Πανιώνιος!

Ένα νέο ταλέντο από την Κέρκυρα χτυπά την πόρτα...

Σοβαρό τροχαίο για νεαρό της U19 της ΑΕΚ – Video από τον απεγκλωβισμό!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πεντέλης στα Μελίσσια το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ