Ατρόμητος

Πήρε μαζί του στην προετοιμασία τρία αστέρια της ακαδημίας ο Ατρόμητος!

Δίνει ευκαιρίες στα δικά του παιδιά ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες διαθέτουν μία αρκετά καλή ακαδημία και βγάζουν διαρκώς νέα ταλέντα.

Κάτι που σκοπεύουν να κάνουν και τώρα. Η επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι έφερε και την “προαγωγή” τριών νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας που θα γίνει στα Χανιά Πηλίου.

 

 

Ο λόγος για τους Γιάννη Σάλτα (γεννημένος στις 5/3/2002), Νίκο Αθανασίου (γεννημένος στις 16/3/2001) και Φώτης Ζάννης (γεννημένος στις 3/1/2003).

Τόσο ο Σάλτας, όσο και ο Αθανασίου αγωνίστηκαν φέτος με την U19 του Ατρόμητου, καταγράφοντας 11 και 7 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ ο Ζάννης με την U17.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου:

“Στα Χάνια Πηλίου βρίσκονται από το μεσημέρι του Σαββάτου οι παίκτες και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας αφού σήμερα ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η προετοιμασία ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού η ξενοδοχειακή μονάδα που θα φιλοξενήσει τις επόμενες 14 μέρες την ομάδα μας βρίσκεται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1200 μέτρων και διαθέτει υποδειγματικές κλιματικές συνθήκες.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου, στην οποία ο προπονητής μας, Νταμίρ Κάναντι, θα ξεκινήσει να «χτίζει» τον Ατρόμητο της νέας σεζόν.

Την αποστολή που βρέθηκε από την πρώτη μέρα στα Χάνια Πηλίου αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ζάννης, Μανούσος, Αθανασίου, Βέλλιος, Χαρίσης, Κωτσόπουλος και Τριμμάτης.

Στην προετοιμασία βρίσκεται σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο (Ερβάς, Ρούσσης, Πήδουλας, Αντωνόπουλος, Βενιαμίν), ο ιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο επικεφαλής του physio team Παναγιώτης Αμπελιώτης, οι φυσικοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος και Δημήτρης Γκρεκός, οι φροντιστές Σαράντος Χατζηγιαννάκης και Παναγιώτης Φραγκούλης και ο team manager Νίκος Λαζαρίδης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η “ακτινογραφία” του τελικού Κυπέλλου U19!

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Την Παρασκευή 15...

Μύθου: Ο 19χρονος του ΠΑΟΚ που σκοράρει μόνο στα μεγάλα ματς!

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 19, ο Ανέστης Μύθου...

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” διαμαντάκι για την Ακαδημία του!

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να εντάξει στην Elite Ακαδημία του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ