Παρασκευή, 19/09/25
Ατρόμητος

Πήρε μαζί του στην προετοιμασία τρία αστέρια της ακαδημίας ο Ατρόμητος!

Δίνει ευκαιρίες στα δικά του παιδιά ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες διαθέτουν μία αρκετά καλή ακαδημία και βγάζουν διαρκώς νέα ταλέντα.

Κάτι που σκοπεύουν να κάνουν και τώρα. Η επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι έφερε και την “προαγωγή” τριών νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας που θα γίνει στα Χανιά Πηλίου.

 

 

Ο λόγος για τους Γιάννη Σάλτα (γεννημένος στις 5/3/2002), Νίκο Αθανασίου (γεννημένος στις 16/3/2001) και Φώτης Ζάννης (γεννημένος στις 3/1/2003).

Τόσο ο Σάλτας, όσο και ο Αθανασίου αγωνίστηκαν φέτος με την U19 του Ατρόμητου, καταγράφοντας 11 και 7 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ ο Ζάννης με την U17.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου:

“Στα Χάνια Πηλίου βρίσκονται από το μεσημέρι του Σαββάτου οι παίκτες και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας αφού σήμερα ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η προετοιμασία ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού η ξενοδοχειακή μονάδα που θα φιλοξενήσει τις επόμενες 14 μέρες την ομάδα μας βρίσκεται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1200 μέτρων και διαθέτει υποδειγματικές κλιματικές συνθήκες.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου, στην οποία ο προπονητής μας, Νταμίρ Κάναντι, θα ξεκινήσει να «χτίζει» τον Ατρόμητο της νέας σεζόν.

Την αποστολή που βρέθηκε από την πρώτη μέρα στα Χάνια Πηλίου αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ζάννης, Μανούσος, Αθανασίου, Βέλλιος, Χαρίσης, Κωτσόπουλος και Τριμμάτης.

Στην προετοιμασία βρίσκεται σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο (Ερβάς, Ρούσσης, Πήδουλας, Αντωνόπουλος, Βενιαμίν), ο ιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο επικεφαλής του physio team Παναγιώτης Αμπελιώτης, οι φυσικοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος και Δημήτρης Γκρεκός, οι φροντιστές Σαράντος Χατζηγιαννάκης και Παναγιώτης Φραγκούλης και ο team manager Νίκος Λαζαρίδης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Παίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε στο 2ο φιλικό με την Αρμενία η Εθνική...

Η Εθνική Παίδων (U17) ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Αρμενίας στο προπονητικό κέντρο της οικοδέσποινας...
Εθνική Παίδων (U17)

Ζωντανά το 2ο φιλικό της Εθνικής Παίδων επί της...

Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση της Εθνικής Παίδων (U17) επί της Αρμενίας, στο 2ο φιλικό προετοιμασίας της "Γαλανόλευκης". Στο...
Εθνική Κορασίδων (U17)

Μεγάλη φιλική νίκη για την Εθνική επί της Γεωργίας!

Η Εθνική Κορασίδων (WU-17) επικράτησε 4-2 της αντίστοιχης της Γεωργίας σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο...
Εθνική Ανδρών

H θέση της Εθνικής ομάδας στο FIFA Ranking!

Η Εθνική μας ομάδα έμαθε τη... νέα της θέση στο FIFA Ranking, μετά από τις καλές της...
ΑΕΚ (Ακαδημία)

“Χ”αμός στις δοκιμές της ΑΕΚ με πάνω από… 400...

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πραγματοποιεί ανοιχτές δοκιμές, με πολλά ταλέντα να περνούν από το "μάτι" των ανθρώπων...