ΑΕΚ

Πετάει στα “σύννεφα” ο Λάτσι! (photo)

Στην αρχική ενδεκάδα του τελικού του Κυπέλλου θα βρίσκεται ο Ζίγκα Λάτσι, με τον ίδιο να είναι ανυπόμονος.

Ο νεαρός αμυντικός θέλει να είναι έτοιμη η Ένωση στο… μεγάλο ραντεβού. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η εικόνα της ομάδας είναι λογική για την περίοδο της προετοιμασίας, καθώς τα πόδια είναι… βαριά.

Ο Λάτσι αναφορικά με τη δική του παρουσία στην ενδεκάδα, ήταν χαρούμενος που ξεκίνησε μετά από καιρό.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός:

“Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα στη βασική ενδεκάδα μετά από καιρό. Όσο για την απόδοση της ομάδας είναι όπως κάθε ομάδας στην προετοιμασία. Τα πόδια είναι βαριά. Τρέξαμε πολύ, βάλαμε δύναμη”.

Για τον τελικό Κυπέλλου:

“Γι’ αυτό το λόγο κάνουμε τις προπονήσεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις, να δουλεύουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι σε αυτό το παιχνίδι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

Έσταξε… μέλι για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Το πρόσωπο των ημερών στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Άρσεναλ...

Με νίκη τα πρώτα δυο φιλικά της U17 του ΠΑΟΚ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...

Ο ΟΦΗ φέρνει Ελληνόπουλο από τη… Γερμανία!

Σε μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφική κίνηση με φόντο το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ