ΑΕΚ

Πετάει στα “σύννεφα” ο Λάτσι! (photo)

Στην αρχική ενδεκάδα του τελικού του Κυπέλλου θα βρίσκεται ο Ζίγκα Λάτσι, με τον ίδιο να είναι ανυπόμονος.

Ο νεαρός αμυντικός θέλει να είναι έτοιμη η Ένωση στο… μεγάλο ραντεβού. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η εικόνα της ομάδας είναι λογική για την περίοδο της προετοιμασίας, καθώς τα πόδια είναι… βαριά.

Ο Λάτσι αναφορικά με τη δική του παρουσία στην ενδεκάδα, ήταν χαρούμενος που ξεκίνησε μετά από καιρό.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός:

“Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα στη βασική ενδεκάδα μετά από καιρό. Όσο για την απόδοση της ομάδας είναι όπως κάθε ομάδας στην προετοιμασία. Τα πόδια είναι βαριά. Τρέξαμε πολύ, βάλαμε δύναμη”.

Για τον τελικό Κυπέλλου:

“Γι’ αυτό το λόγο κάνουμε τις προπονήσεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις, να δουλεύουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι σε αυτό το παιχνίδι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ