Παναθηναϊκός

Πέντε νεαροί του Παναθηναϊκού είναι στον “αέρα”! (photo)

Στον Παναθηναϊκό σχεδιάζουν τη νέα σεζόν. Το πρώτο που θα πρέπει όμως να κάνει – προτού αποκτήσει ποδοσφαιριστές – είναι ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Τσάβι Ρόκα συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Μέχρι τώρα έχει ενημερώσει για την κατάσταση, αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά το “βάρος” έχει πέσει σε αυτούς που έχουν δοθεί δανεικοί και δύσκολα θα βρουν θέση στο ρόστερ των “πράσινων”.

 

 

Οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δουν σύντομα την πόρτα της εξόδου είναι ο 18χρονος (γεννημένος στις 15/11/2001) Αλέξανδρος Σαντικάι, ο 21χρονος (γεννημένος στις 2/3/1999) Θανάσης Δημήτρουλας και ο 20χρονος (γεννημένος στις 12/7/1999) Κριστιάν Κονάν.

Στο “παίζεται” είναι το μέλλον του 20χρονου (γεννημένος στις 1/3/2000) Χρήστου Σέχου, καθώς είναι άγνωστο αν η Μπολόνια θα ενεργοποιήσει την ρήτρα του, παρόλο που ο νεαρός έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από την καραντίνα.

Από εκεί και πέρα σίγουρος για του χρόνου είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Σπάει” ταμεία για νεαρό Σουηδό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε θέση ισχύος στην υπόθεση Ζινεντίν...

Επτά… ταλεντάκια μετακομίζουν στην U15 του ΟΦΗ!

Επτά παίκτες από τον Αστέρα Ρεθύμνου μετακομίζουν στην U15...

Η Άρσεναλ ήρθε για Τζολάκη, αλλά…

Ο Κωνσταντής Τζολάκης έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει για το...

Η U15 του Παναιτωλικού απέκτησε νεαρό από την Ακαδημία Σφακιανάκη!

Ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής που διαμορφώθηκε στην Ακαδημία Σφακιανάκη...

Ο ΠΑΟΚ πάει για την… έκπληξη στην Ακαδημία του!

Σοβαρό ενδιαφέρον για τη συνεργασία με τον Τίμο Καβακά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ