ΑΕΚ

Οι νεαροί της “κιτρινόμαυρης” προετοιμασίας! (photo)

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη νεα σεζόν, με την προετοιμασία να είναι προ των πυλών.

Συγκεκριμένα η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά σήμερα το απόγευμα και ο Μάσιμο Καρέρα έχει ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές, που θα έχει μαζί του.

Στο τέρμα θα υπάρχουν δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, που θα διεκδικήσουν την θέση του τρίτου πορτιέρο. Παναγιώτης Γκίνης και Βασίλης Χατζηεμμανουήλ θα δώσουν μεγάλη μάχη στη προετοιμασία.

Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Στράτος Σβάρνας, όπου έχει μεγάλο ρόλο, ο Κωνσταντίνος Σταμούλης, που βρίσκεται από πέρυσι στην πρώτη ομάδα. Ακόμα, ο Ζίγκα Λάτσι θα βρίσκεται στην προετοιμασία, ως εκλεκτός του Καρέρα, μιας και του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

 

 

Στην μεσαία γραμμή θα συναντήσουμε τους Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Πάρης Μπάμπης, Χρήστος Γιούσης και Γιάννης Μπότος θα είναι από τους νεαρούς, με τον Ιταλό τεχνικό να επιλέγει αν θα δοθεί κάποιος από αυτούς δανεικός.

Παράλληλα επιστροφή θα έχει και ο Γαλανόπουλος, μετά τον τραυματισμό, όπου θα φορτσάρει και θα έχει στάνταρ ρόλο στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Στην επίθεση, κλείνοντας, θα έχουμε τους γνωστούς νεαρούς, που βρισκόντουσαν και στα παιχνίδια της ομάδας. Οι νεαροί Ευθύμης Χριστόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας θα είναι οι βασικοί από τους ταλαντούχους επιθετικούς, την ώρα που ο Γιάννης Σαρδέλης θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Νίκη Βόλου πήρε νεαρό του ΠΑΟΚ – Ανακοινώθηκε!

Η Νίκη Βόλου δεν περιορίζεται μόνο σε έμπειρες προσθήκες....

Ο Καρέτσας βρίσκεται κοντά στο να… κλείσει στη Bundesliga!

Το θρίλερ για το μέλλον του Κωνσταντίνου Καρέτσα συνεχίζεται...

Νεαρός της Μαρσέιγ έμεινε ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός “καραδοκεί”!

Ο Παναθηναϊκός κοιτά τη Γαλλία για ενίσχυση της μεσαίας...

Ο Άρης θέλει την… έκπληξη με Κβαρατσκέλια!

Ο Άρης συνηθίζει να κυνηγά τα δύσκολα — και...

Με το… δεξί η Εθνική Νέων U20!

Η Εθνική Νέων Ανδρών ξεκίνησε με νίκη το Ευρωμπάσκετ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ