Τετάρτη, 17/04/24
ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τον Κούτσια! (photo)

Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Γιώργο Κούτσια, μίλησε ο προπονητής της Ακαδημίας του δικεφάλου, Άγγελος Ζαζόπουλος.

Με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού φορ στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου, Άγγελος Ζαζόπουλος, ο οποίος είχε τον Κούτσια στην Εθνική Παίδων.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

“Κανένας παίκτης δεν είναι έτοιμος από την αρχή. Θέλει χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του. Το θέμα είναι ποιοι παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και αν πρόκειται για συνειδητοποιημένη κίνηση και όχι για οικονομικά δεδομένα. Ο Κούτσιας είναι ένας αθλητής υψηλού επιπέδου. Είναι ένα παιδί που πάντα ξεχώριζε και ξεχωρίζει. Η ομάδα είναι αυτή που χρόνια γνώριζε για το ταλέντο του και πάντα στους νέους υπάρχει μια πείνα, μια δίψα, ένα κίνητρο για να διακριθούν.

 

Το θέμα είναι να έχουν διάρκεια. Αν έχει υγεία, θα έχει διάρκεια. Είναι πολύ μικρός και σε αυτή την ηλικία οι περισσότεροι δεν είναι στο ρόστερ ούτε της Κ19. Αυτός το έχει καταφέρει τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και με την Εθνική ομάδα. Τον είχαν στην Εθνική Παίδων, δυστυχώς δεν τελείωσε το Πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού, αλλά σε όσα ματς αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός.

 

Πέτυχε τρομερά επιτεύγματα στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, γιατί το επαγγελματικό είναι τελείως διαφορετικό. Πρέπει να διαχειριστεί σωστά από όλους στην ομάδα και να στηριχθεί. Οι Βαλκάνιοι δεν ξέρουμε πώς να κρίνουμε έναν αθλητή. Αν θέλουμε να κρίνουμε την αγωνιστική παρουσία, θα πρέπει να κοιτάμε άλλους αθλητές και τι έκαναν σε εκείνη την αντίστοιχη ηλικία. Αν δεν είχε πείσμα, δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει γιατί αλλιώς δεν μπορείς να σταθείς σε αυτό το περιβάλλον”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...