UEFA YOUTH LEAGUE

Νεαρός πορτιέρο είπε “όχι” σε πέναλτι 3 σερί φορές! (photo/vid)

Πρώτη εκτέλεση, απόκρουση. Δεύτερη εκτέλεση, πάλι απόκρουση. Τρίτη εκτέλεση, ξανά το ίδιο αποτέλεσμα με πριν. Ένας νεαρός πορτιέρο ήταν πραγματικά ανίκητος!

Ένα από τα στιγμιότυπα της χρονιάς έλαβε χώρα στο UEFA Youth League.

Ειδικότερα, στην αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του θεσμού, η αυστριακή Σάλτσμπουργκ αντιμετώπισε την γαλλική Λυών, με την πρώτη να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά με το εντυπωσιακό 4-3.

Ωστόσο, πολύ πριν το τελικό σφύριγμα, και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Λυών κέρδισαν πέναλτι και είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

 

 

Όμως, την εκτέλεση του Φλοράν Ντα Σίλβα απέκρουσε με επιτυχία ο Ντάνιελ Άντος, αλλά ο διαιτητής έδειξε ξανά την άσπρη βούλα, καθώς έκρινε ότι ο τερματοφύλακας δεν είχε τοποθετηθεί με τα δύο του πόδια πάνω στην γραμμή, όταν η μπάλα έφυγε από τα πόδια του Ντα Σίλβα.

Στην δεύτερη προσπάθεια, ο Άντος έδωσε για ακόμη μια φορά την απάντηση του, όμως, ο διαιτητής έδειξε ξανά επανάληψη για τον ίδιο λόγο, με τον ταλαντούχο πορτιέρο μάλιστα να τιμωρείται με κίτρινη κάρτα.

Η τρίτη εκτέλεση δεν ήταν και… φαρμακερή, με τον Άντος, αυτή τη φορά, να είναι “υπάκουος” στους κανόνες και να πιάνει για τρίτη συνεχόμενη φορά το πέναλτι του αντίπαλου ποδοσφαιριστή, κρατώντας έτσι το 0-0.

Εν τέλει, ο 20χρονος (γεννημένος στις 07/03/2000) και έκλεψε την παράσταση και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά του UEFA Youth League! Εύγε!

Δείτε το… τριπλό “όχι” του Άντος:

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1296400195853451264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1296400195853451264%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fchampions-league%2Farticle%2F1505573%2Fchampions-league-neon-o-termatofylakas-tis-saltsmpoyrgk-epiase-treis-fores-idio-penalti-vid

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...