ΠΑΟΚ

Με το βλέμμα στην… άλλη πλευρά του χάρτη ο ΠΑΟΚ! (photo)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να προσθέσει φρεσκάδα στο ρόστερ του, έχοντας ξεκινήσει να εντοπίσει κάποιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ο δικέφαλος του βορρά έχει σκεφθεί να προωθήσει κάποιους νεαρούς από την Ακαδημία του, ωστόσο θα τους πλαισιώσει και με κάποιους από άλλες ηπείρους.

Η περίπτωση του Λέο Ζαμπά είναι ένα παράδειγμα των “διχτυών” που έχουν απλώσει οι άνθρωποι του “δικεφάλου” στην Λατινική Αμερική, ενώ φαίνεται πως πλέον αποφάσισαν να ανέβουν και λίγο πιο ψηλά.

 

 

Συγκεκριμένα. το “σαφάρι” του ΠΑΟΚ εστιάζει για λίγο στον Καναδά, και την ακαδημία ποδοσφαίρου ομάδας από το Μόντρεαλ με την οποία οι Θεσσαλονικείς έχουν υπογράψει συμφωνία συνεργασίας.

Το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ επιθυμεί να “χτίσει” ένα γερό δίκτυο παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών από την… παγωμένη ήπειρο, με σκοπό να είναι οι πρώτοι που τους εντοπίζουν και να τους “στέλνουν” απευθείας στις ακαδημίες της ελληνικής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μόκρης έφυγε από την Τορίνο και… παρέμεινε Ιταλία!

Σε μια ιδανική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας...

Πήρε νεαρό από την Κω η Καλαμάτα για την U17!

Το πρώτο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή πραγματοποιεί...

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Λιονέλ Μέσι!

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε ο Λιονέλ Μέσι και η...

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ