Παναθηναϊκός

Με κάθε επισημότητα “Πράσινος” ο Ιωαννίδης!

Ο Φώτης Ιωαννίδης (γεννημένος στις 20/01/2000) είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού Φώτη Ιωαννίδη. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή έχει τετραετή διάρκεια.

 

Ο Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό Χαλκίδας και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στην Κ20 των Βοιωτών.

 

Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και τη σεζόν 2017/18 κατέγραψε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο. Την περίοδο 2018/19 πέτυχε 3 γκολ σε 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Τη σεζόν 2019/20, που τερματίστηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας, σκόραρε 5 φορές σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2.

 

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρώην ομάδα μου, τον Λεβαδειακό, τους συμπαίκτες που είχα και τον πρόεδρο. Φυσικά οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” πρώτα από όλα στην οικογένειά μου. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου, ένα όνειρο που είχα από μικρός. Θέλω να πετύχω πολλά με τη νέα μου ομάδα και θα το αποδείξω στο γήπεδο.

 

Όλο το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού μου άρεσε πάρα πολύ. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω πολλά από τα παιδιά και από τις εθνικές ομάδες και θα βοηθήσω όσο περνάει από το χέρι μου να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να φορέσω αυτά τα χρώματα”,

δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε ταλεντάκι από την Κέρκυρα ο Πανιώνιος!

Ένα νέο ταλέντο από την Κέρκυρα χτυπά την πόρτα...

Σοβαρό τροχαίο για νεαρό της U19 της ΑΕΚ – Video από τον απεγκλωβισμό!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πεντέλης στα Μελίσσια το...

Φιλική ήττα της Εθνικής από το Κατάρ!

Η Εθνική Ελπίδων (U21) ηττήθηκε 2-1 από την U23...

Η ΑΕΚ δοκιμάζει ταλεντάκι από τον Πανθρακικό!

Η ΑΕΚ έχει στις εγκαταστάσεις της ένα ταλαντούχο παιδί...

“Ο κόσμος είδε ότι υπάρχει ταλέντο στα παιδιά του Άρη”!

Ο προπονητής της U19 του Άρη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μίλησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ