Πανιώνιος

Λέει “αντίο” νεαρός του Πανιωνίου! (photo)

Άλλη ποδοσφαιρική στέγη θα πρέπει να ψάξει ένας νεαρός του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος… καταρρέει, με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να αποχαιρετούν.

Συγκεκριμένα, ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς θα μείνει ελεύθερος από τους “πάνθηρες”, ύστερα από μόλις έναν χρόνο παρουσίας.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 23/02/1998) επιθετικός μέσος δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία υποβιβάστηκε στην Super League 2.

 

 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα πάρει τον ίδιο δρόμο με αρκετούς συμπαίκτες του, δεδομένου της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στον ιστορικό σύλλογο.

Ο ταλαντούχος Έλληνας διεθνής με την U21, άφησε το περσινό καλοκαίρι το σέρβικο πρωτάθλημα για χάρη του Πανιωνίου, όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως το περίμενε.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, έδωσε το παρών σε 20 παιχνίδια, σημειώνοντας 1 τέρμα.

Σε επίσημη τοποθέτηση του, ο Μιλόγεβιτς ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια του Πανιωνίου, με τον ίδιο να δηλώνει ότι έχει κερδίσει σημαντικές εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έμειναν στην ισοπαλία ΟΦΗ και Άρης!

ΟΦΗ και Άρης έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στο...

Νίκη τεσσάρων αστέρων για την U15 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε καμία δυσκολία και επικράτησε με...

“Το πρώτο βήμα στέφθηκε με επιτυχία”!

Ικανοποιημένος για τη νίκη με 3-0 επί της Γεωργίας...

Μεγάλη εμφάνιση για την Καλαμάτα, αλλά νίκη για Παναιτωλικό!

Μπορει η Καλαμάτα να έκανε μια καλή εμφάνιση κόντρα...

Πήρε τη νίκη μέσα στην Γεωργία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 3-0 τη Γεωργία στην Τιφλίδα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ