Πέμπτη, 25/04/24
ΑΕΚ

“Κόπηκε” από μεγαθήριο της Super League ο Ιωαννίδης!

Κι όμως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η μόνη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αν και οι “πράσινοι” απέκτησαν τον 20χρονο επιθετικό πριν λίγο καιρό από τον Λεβαδειακό, φαίνεται πως για ένα διάστημα δεν έπαιζαν μόνοι τους.

Συγκεκριμένα ο ταλαντούχος άσος είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ο Ιωαννίδης αποτελούσε τον διακαή στόχο του Ίλια Ίβιτς, ο οποίος μάλιστα είχε προκρίνει την απόκτηση του.

 

 

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League 2 να διακόπηκε πρόωρα, ωστόσο ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής πρόλαβε να “μαγέψει” τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ που δεν δίστασε να δείξει την προτίμηση του σε εκείνον, αντί του Γιάννη Ιατρούδη.

Εν τέλει η εισήγηση του έπεσε στο κενό, καθώς αποκτήθηκε ο 21χρονος πρώην επιθετικός του Εργοτέλη (γεννημένος στις 02/02/1999).

Οι “κιτρινόμαυροι” θεώρησαν πως δεν γινόταν να αγοραστούν και οι δύο, αφού υπήρχαν ήδη δύο νεαροί επιθετικοί, ο Καρακλάγιτς (γεννημένος στις 01/02/2000) και ο Ενομπακάρε (γεννημένος στις 08/02/1998) και έτσι προτιμήθηκε ο Ιατρούδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...