Πέμπτη, 25/04/24
Ισπανία

“Καπαρώνει” το 19χρονο πρώην αστέρι της από την Σίτι η Μπάρτσα! (vid)

Ετοιμάζεται για μία μεγάλη επιστροφή η Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” φαίνεται πως έχουν ξεκάθαρους στόχους για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και ένας από αυτούς είναι ο Έρικ Γκαρσία.

Ο 19χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 9/1/2001) “ξεπήδησε” από τα τμήματα υποδομής της Μπάρτσα, προτού αναχωρήσει για το Μάντσεστερ το 2017 για λογαριασμό της Σίτι.

Ωστόσο τώρα φαίνεται πως προτιμάει να γυρίσει πίσω. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση του συλλόγου την πρόθεση του να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Αν και με την Σίτι είχε μπόλικο χρόνο συμμετοχής, αγωνίστηκε συνολικά σε 19 αναμετρήσεις τη φετινή χρονιά, το “δέσιμο” που έχει με την Μπαρτσελόνα τον αναγκάζει να γυρίσει πίσω.

Παρόλα αυτά η μεταγραφή δύσκολα θα γίνει άμεσα, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκινάει σε 6 μέρες και πάλι τις υποχρεώσεις της στο Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ και σε περίπτωση που φτάσει μακριά στην διοργάνωση, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά.

Οπότε η απόκτηση του από τους Καταλανούς μετατίθεται για μετά το τέλος του Champions League.

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=fldQNGlbV7I

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...