Γερμανία

“Καλύτερος της Σάλκε ο Άρης”! (photo)

Την άποψη ότι ο Άρης ήταν καλύτερος από την Σάλκε, κατέθεσε μιλώντας στο Metropolis 95.5, ο Βασίλης Παυλίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην U19 της γερμανικής ομάδας και είναι αδερφός του Βαγγέλη Παυλίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Στο διάστημα που παρακολούθησα το παιχνίδι, ήταν ανώτερος ο Άρης από την Σάλκε, έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο, είχε τις φάσεις και θα μπορούσε να είχε πάρει το αποτέλεσμα” είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

“Η Σάλκε αποτελείται από νέους παίκτες, που δεν έχουν τόσο εμπειρία από την Μπουντεσλίγκα, αλλά είναι καλοί όλοι τους. Ήταν σχεδόν πλήρης κόντρα στον Άρη. Την Τετάρτη που είχαν προγραμματισμένο φιλικό το ακύρωσαν, επειδή προέκυψαν και άλλες απουσίες από το παιχνίδι με τον Άρη”.

 

 

Ρωτήθηκε πως υποδέχθηκε ο γερμανικός Τύπος τον αγώνα με τους κίτρινους και απάντησε:

“Έγραψαν ότι παίχτηκε ένα δύσκολο φιλικό, αλλά κατάφεραν να επικρατήσουν και ότι είναι θετικό το κλίμα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Για το μέλλον του υπογράμμισε:

“Η αλήθεια είναι ότι είμαι τέσσερα χρόνια στην Σάλκε. Μπορώ να καταφέρω να πάρω ευκαιρία στην μεγάλη ομάδα, αλλά σίγουρα έχω πολύ δρόμο και δουλειά μπροστά μου. Όταν το συμβόλαιό μου τελείωνε το Ιούνιο σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην μείνω στην Σάλκε και μία πιθανή επιλογή ήταν ο Ολυμπιακός που εκδήλωσε ενδιαφέρον. Αλλά η Σάλκε αμέσως κινήθηκε και υπογράψαμε συμβόλαιο ενός χρόνου για την Κ19”.

Για τον αδερφό του Βαγγέλη είπε:

“Δε μένουμε και πολύ μακριά με τον Βαγγέλη, είναι δύο ώρες απόσταση με το Τίλμπουργκ. Αυτός είναι στα καλύτερά του. Σκόραρε δύο φορές σήμερα. Πηγαίνει πολύ καλά και είναι έτοιμος για την εθνική. Για μεταγραφή το γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ο μανατζέρ του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...