TALENTABOUT.GR | Ξένα Πρωταθλήματα | Αγγλία | Η Σέφιλντ πούλησε νεαρό για… ψίχουλα – Τον πήρε πίσω με 20 εκατομμύρια! (photo)
Αγγλία

Η Σέφιλντ πούλησε νεαρό για… ψίχουλα – Τον πήρε πίσω με 20 εκατομμύρια! (photo)

Έναν πολύ… γνώριμο της νεαρό ποδοσφαιριστή απέκτησε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16 Αυγούστου 2020 | Talentabout.gr Team

Έναν νεαρό που κατά το παρελθόν είχε παραχωρήσει για το… τίποτα, απέκτησε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βγάζοντας αρκετά εκατομμύρια από τα ταμεία της.

Είναι αυτό που λέμε, μήπως την έπιασαν… κορόιδο;

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την Μπόρνμουθ για την μεταγραφή του Άαρον Ράμσντεϊλ για το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 14/05/1998) τερματοφύλακας προέρχεται από τις ακαδημίες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως, το καλοκαίρι του 2017 μετακινήθηκε στα “κεράσια”, καθώς, δεν είχε πείσει τελείως τους ανθρώπους της πρώτης για τις ικανότητες του.

  "Στον ΟΦΗ βρήκα την πρώτη οικογένεια μου"!

 

 

Μετά από δύο δανεισμούς, ο νεαρός πορτιέρο κατάφερε να βρει την πολυπόθητη θέση που αναζητούσε στην αρχική ενδεκάδα, πραγματοποιώντας 37 εμφανίσεις στο περσινό πρωτάθλημα της Premier League, χάνοντας μόλις ένα παιχνίδι.

Βέβαια, η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Championship, με αποτέλεσμα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, η οποία, σε αντίθεση με την Μπόρνμουθ, στην πρώτη της χρονιά στην κορυφαία κατηγορία ύστερα από αρκετά χρόνια, άγγιξε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι τίποτα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τις δύο ομάδες, όμως, όπως μεταδίδει το Skysports, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει ο Ράμσντεϊλ στους προσωπικούς όρους.

  Ο Παναθηναϊκός θα πληρωθεί για... Αλεξανδρόπουλο!

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ