Ατρόμητος (U19)

Η Ρέμς “χτυπά” 18χρονο ταλέντο του Ατρομήτου! (photo)

Η Ρέμς φέρεται να έχει ανακαλύψει κάτι στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου και συγκεκριμένα στην U19 της ομάδας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ανθουλάκη (γεννημένος στις 10/08/2002), ο οποίος φορά τη φανέλα της U19, αγωνιζόμενος 12 φορές και σκοράροντας 1 γκολ τη φετινή σεζόν.

Ο Ανθουλάκης είναι γέννημα – θρέμμα Απόλλων Πόντου, όπου απο εκεί μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, για να καταλήξει στον Ατρόμητο.

Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και για το ταλέντο του ακούγονται εξαιρετικά πράγματα. Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Ρεμς τον προορίζει για την ομάδα νέων που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας.

Οι Γάλλοι φέρεται να έχουν παρακολουθήσει και σκανάρει αρκετά καλά τον 18χρονο ποδοσφαιριστή και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν την μεταγραφή.

Την είδηση αυτή ανέβασε ένας Γάλλος δημοσιογράφος, όπου στο twitter του έγραψε για το ενδιαφέρον της Γαλλικής ομάδας για τον ταλαντούχο άσο.

Από τα Δυτικά Προάστια, δεν επιβεβαίωναν αλλά ούτε διέψευδαν την είδηση, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να πάει σε όποια ομάδα του εξωτερικού θέλει εφόσον δεν είναι επαγγελματίας.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος θα πάρει κάποια χρήματα ως τροφεία, όπως και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο ας περιμένουμε λίγο ακόμα για τις τελικές πληροφορίες.

Δείτε το post του Γάλλου

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα συστήματα διεξαγωγής για τις διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων Ανδρών από το 2028!

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, τελευταία πριν από...

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει ταλέντα στην Κρήτη!

Στην Κρήτη πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για να βρει το......

Κληρώνει για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17!

Την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 17:00 (Ελλάδας) θα διενεργηθεί...

Οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για την Κροατία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 26...

Ξεκινά δοκιμές για την Ακαδημία της η Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα ετοιμάζει δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ