Δευτέρα, 29/12/25
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025
Ατρόμητος (U19)

Η Ρέμς “χτυπά” 18χρονο ταλέντο του Ατρομήτου! (photo)

Η Ρέμς φέρεται να έχει ανακαλύψει κάτι στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου και συγκεκριμένα στην U19 της ομάδας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ανθουλάκη (γεννημένος στις 10/08/2002), ο οποίος φορά τη φανέλα της U19, αγωνιζόμενος 12 φορές και σκοράροντας 1 γκολ τη φετινή σεζόν.

Ο Ανθουλάκης είναι γέννημα – θρέμμα Απόλλων Πόντου, όπου απο εκεί μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, για να καταλήξει στον Ατρόμητο.

Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και για το ταλέντο του ακούγονται εξαιρετικά πράγματα. Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Ρεμς τον προορίζει για την ομάδα νέων που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας.

Οι Γάλλοι φέρεται να έχουν παρακολουθήσει και σκανάρει αρκετά καλά τον 18χρονο ποδοσφαιριστή και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν την μεταγραφή.

Την είδηση αυτή ανέβασε ένας Γάλλος δημοσιογράφος, όπου στο twitter του έγραψε για το ενδιαφέρον της Γαλλικής ομάδας για τον ταλαντούχο άσο.

Από τα Δυτικά Προάστια, δεν επιβεβαίωναν αλλά ούτε διέψευδαν την είδηση, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να πάει σε όποια ομάδα του εξωτερικού θέλει εφόσον δεν είναι επαγγελματίας.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος θα πάρει κάποια χρήματα ως τροφεία, όπως και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο ας περιμένουμε λίγο ακόμα για τις τελικές πληροφορίες.

Δείτε το post του Γάλλου

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορίστηκε το Ολυμπιακός – ΟΦΗ για τη Super League U19!

Η αναμέτρηση είναι για την 13η αγωνιστική της Super...

Ενδιαφέρον από… Τουρκία για Τζολάκη – Έρχεται μεγάλη πρόταση!

Πρόταση για τον Κωνσταντή Τζολάκη φέρεται να ετοιμάζει η...

Έκλεισε ένα μεγάλο ταλέντο της Super League o Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στην ομάδα του ένα μεγάλο...

Top Class ομάδα “προσπέρασε” την Παρί για Μουζακίτη!

Μετά την Παρί Σ.Ζ. μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα...

Ο ΠΑΟΚ πήρε Ελληνόπουλο από την… Ιταλία!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ