Viral

Η μέρα που η Παρί έπεφτε σε… μπλόκο ελληνικής ομάδας! (vid)

Τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε ρόδινα για την Παρί.

Μπορεί οι Παριζιάνοι να ετοιμάζονται για μία μεγάλη μάχη στον τελικό του Champions League το βράδυ της Κυριακής με αντίπαλο την Μπάγερν, ωστόσο οι συνθήκες στον σύλλογο ήταν τελείως διαφορετικές έντεκα χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2009 και δύο χρόνια πριν την έλευση του Νασέρ Αλ Κελαιφί, οι Γάλλοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν σε “μπλόκο” από τον Πανθρακικό.

Το ημερολόγιο έγραφε 3 Ιουλίου του 2009 όταν η ομάδα από τη Θράκη έφερνε ισοπαλία με την Παρί. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στη γαλλική πρωτεύουσα σε φιλική αναμέτρηση με το σκορ να διαμορφώνεται στο 1-1.

Μάλιστα το παιχνίδια πήρε απότομα ρυθμό στο ξεκίνημα, αφού οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ με τον Ν’Γκόι στο 12′, ενώ η ελληνική ομάδα απάντησε αμέσως με τον Φίλιπ Αρσένιεβιτς.

Η σύνθεση του Πανθρακικού:

Ρόκα, Βελάσκο (55’ Αργυρίου), Τζόκιτς, Κλεμάν, Τροϊζε (80’ Μπαχαρίδης), Φαγιάρδο (75’ Καζάκης), Αρσενίεβιτς (75’ Κωνσταντινίδης), Μαρσελάο (80’ Σακελλαρίου), Καπετάνος (55’ Στόϊκος), Ντιαλό (55’ Μπουβάλ), Οράκ (75’ Κανωτίδης).

Δείτε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έμειναν στην ισοπαλία ΟΦΗ και Άρης!

ΟΦΗ και Άρης έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στο...

Νίκη τεσσάρων αστέρων για την U15 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε καμία δυσκολία και επικράτησε με...

“Το πρώτο βήμα στέφθηκε με επιτυχία”!

Ικανοποιημένος για τη νίκη με 3-0 επί της Γεωργίας...

Μεγάλη εμφάνιση για την Καλαμάτα, αλλά νίκη για Παναιτωλικό!

Μπορει η Καλαμάτα να έκανε μια καλή εμφάνιση κόντρα...

Πήρε τη νίκη μέσα στην Γεωργία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 3-0 τη Γεωργία στην Τιφλίδα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ