Κυριακή, 22/02/26
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
ΑΕΚ

Η ΑΕΚ… μιλάει με Γιουβέντους για τον νεαρό Κάστανο! (photo)

Μια πολύ σημαντική συμφωνία για τον νεαρό Γρηγόρη Κάστανο επιδιώκει να “κλείσει” η ΑΕΚ.

Εδώ και μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 22χρονο (γεννημένος στις 30/01/1998) μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μέχρι και στο Βέλγιο τα τελευταία πέντε χρόνια, με την Γιουβέντους να τον παραχωρεί δανεικό συνολικά τρεις φορές, σε Πεσκάρα (2017, 2019-20) και Ζούλτε Βάρεγκμε (2017-2018) αντίστοιχα.

Ο Κάστανος αγωνίζεται στην U23 των “μπιανκονέρι” και το μέλλον του μοιάζει ιδιαίτερα αμφίβολο στο Τορίνο.

 

 

Η ΑΕΚ παρακολουθούσε την περίπτωση του ταλαντούχου Κύπριου διεθνή από το περσινό του πέρασμα στην Πεσκάρα, με την κατέγραψε 26 συμμετοχές και 2 ασίστ στην Serie B.

Όπως μεταδίδουν ιταλικά δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ιταλίας για την απόκτηση του Κάστανου.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι δεν γίνεται κουβέντα για έναν νέο δανεισμό του, αλλά για μια κανονική μεταγραφή.

Μάλιστα, η ΑΕΚ φαίνεται να του προσφέρει ένα συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο και θα καλύπτει αποκλειστικά η ίδια.

Χωρίς αμφιβολία, μια μεταγραφή του Κύπριου στην Ελλάδα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να είναι πολύ θετικός στην προοπτική αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό πέρασμα από το Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 5-0 του...

Πέρασε από τη Λάρισα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 0-1,...

Έκανε ανατροπή και πήρε τρίποντο η U17 του Παναθηναϊκού!

Η U17 του Παναθηναϊκού, αν και βρέθηκε πίσω στο...

Πέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναιτωλικού με 4-0, για την...

Τρίποντο με ανατροπή για την U19 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ