ΑΕΚ

Η ΑΕΚ… μιλάει με Γιουβέντους για τον νεαρό Κάστανο! (photo)

Μια πολύ σημαντική συμφωνία για τον νεαρό Γρηγόρη Κάστανο επιδιώκει να “κλείσει” η ΑΕΚ.

Εδώ και μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 22χρονο (γεννημένος στις 30/01/1998) μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μέχρι και στο Βέλγιο τα τελευταία πέντε χρόνια, με την Γιουβέντους να τον παραχωρεί δανεικό συνολικά τρεις φορές, σε Πεσκάρα (2017, 2019-20) και Ζούλτε Βάρεγκμε (2017-2018) αντίστοιχα.

Ο Κάστανος αγωνίζεται στην U23 των “μπιανκονέρι” και το μέλλον του μοιάζει ιδιαίτερα αμφίβολο στο Τορίνο.

 

 

Η ΑΕΚ παρακολουθούσε την περίπτωση του ταλαντούχου Κύπριου διεθνή από το περσινό του πέρασμα στην Πεσκάρα, με την κατέγραψε 26 συμμετοχές και 2 ασίστ στην Serie B.

Όπως μεταδίδουν ιταλικά δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ιταλίας για την απόκτηση του Κάστανου.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι δεν γίνεται κουβέντα για έναν νέο δανεισμό του, αλλά για μια κανονική μεταγραφή.

Μάλιστα, η ΑΕΚ φαίνεται να του προσφέρει ένα συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο και θα καλύπτει αποκλειστικά η ίδια.

Χωρίς αμφιβολία, μια μεταγραφή του Κύπριου στην Ελλάδα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να είναι πολύ θετικός στην προοπτική αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μοιράστηκαν γκολ και… βαθμούς, Βόλος και Παναθηναϊκός!

Βόλος και Παναθηναϊκός "κόλλησαν" στο 1-1, στην αναμέτρηση της...

Μεγάλη νίκη για την U17 της ΑΕΚ επί του Άρη!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη επί...

“Χ”αλάστηκαν στη Super League U17, Αστέρας και ΟΦΗ!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Super League U17,...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Αστέρας!

ΟΦΗ και Αστέρας Aktor έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση...

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό – Μπαίνει χειρουργείο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κάτι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ