Παρασκευή, 19/04/24
Ιταλία

Γι’αυτό αργεί η ανακοίνωση του Βαγιαννίδη από την Ίντερ! (photo)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε το “μεγάλο βήμα” και από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ίντερ.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 12/11/2001) δεξιός μπακ προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με τον οποίο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το Φθινόπωρο του 2017.

Συνολικά έδωσε το παρών σε 2 επίσημα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, ωστόσο στο πρωτάθλημα της Super League U19 πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις, σημειώνοντας μάλιστα 6 τέρματα.

Η Ίντερ τον είχε από καιρό στα υπόψιν της και το περσινό καλοκαίρι κατάφερε να τον αποκτήσει, δίνοντας τα χέρια με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο ως ελεύθερος.

Και ενώ η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν γνωστή ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα ακόμη.

Ο λόγος; Μα φυσικά η πανδημία του κορονοϊού!

 

 

Μαζί με τις… ζωές όλων μας, το ποδόσφαιρο πήγε αρκετά βήματα πίσω και έπρεπε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Κανονικά, η σεζόν 2020/21 θα ξεκίναγε από την 1η Ιουλίου, ωστόσο, το ξεκίνημα της χρονιάς μετατέθηκε για τα τέλη του Αυγούστου, με την μεταγραφική περίοδο παράλληλα να λήγει τον Οκτώβριο.

Έτσι, από την πρώτη μέρα του Σεπτέμβριου αναμένεται να μπει σε ισχύ οποιοδήποτε συμβόλαιο υπογράφηκε πριν το τέλος της σεζόν 2019/20, συμπεριλαμβανομένου και αυτό του Βαγιαννίδη με την ιταλική ομάδα.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι τα απαραίτητα συμβόλαια της μεταγραφής του ταλαντούχου δεξιού μπακ, έφτασαν στην οικογένεια του τελευταίου στις 20 Αυγούστου, δηλαδή πριν μόλις δέκα μέρες, παρά το γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία πριν αρκετές εβδομάδες.

Πάντως, ο Βαγιαννίδης φρόντισε να παραμείνει σε άριστη φυσική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα, πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις με ειδικούς γυμναστές.

Την επερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από την Ίντερ και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες επί ιταλικού εδάφους, πριν μάθει εάν θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ της νέας χρονιάς ή εάν θα παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...