ΠΑΟΚ

Έχει… κλέψει τις εντυπώσεις ο Ζαμπά! (photo)

Επέστρεψε φορτσαρισμένος ο Λεο Ζαμπά.

Ο 22χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ βρισκόταν στα “πιτς” από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό κόντρα στην Δόξα Δράμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Ωστόσο αυτό το διάστημα φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν για τον ίδιο. Ο Βραζιλιάνος έχει επιστρέψει ορεξάτος και είναι από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του “δικέφαλου” του βορρά.

 

 

Αν και μεσολάβησε ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας, ο νεαρός δεν φάνηκε να επηρεάζεται και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της προπόνησης ο Ζαμπά έδειχνε αρκετά ανεβασμένος και δεν δίσταζε να βάλει τα πόδια του στη “φωτιά”.

Σε περίπτωση που συνεχίσει έτσι και μέχρι το τέλος της προετοιμασίας, θα έχει κερδίσει σίγουρα την εμπιστοσύνη του Φερέιρα, με τον Πορτογάλο να έχει μία άλλη μία δυνατή λύση για τα “φτερά” της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ