CHAMPIONS LEAGUE

Έτοιμος να πετάξει… έξω το είδωλο του ο Ντέιβις! (photo)

Δεν κρατιέται για την αποψινή βραδιά ο Αλφόνσο Ντέιβις.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ (γεννημένος στις 02/11/2000) “τράβηξε” κουπί όλη την χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου, αγωνιζόμενος σε 40 παιχνίδια και τώρα ετοιμάζεται να ζήσει μία μεγάλη βραδιά.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, o ταλαντούχος αμυντικός αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι και υπογράμμισε πως πρόκειται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα δεν έκρυψε τη χαρά του που θα αγωνιστεί κόντρα στο είδωλο του, τον Λιονέλ Μέσι. Όπως τόνισε ο ίδιος μικρός λάτρευε να παρακολουθεί τον Αργεντινό από την τηλεόραση του σπιτιού του και τώρα θα βρεθεί ενάντια στο ίνδαλμα του.

Αδιαμφισβήτητα μία υπέροχη ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Μεγαλώνοντας συνήθιζα να τον παρακολουθώ συνέχεια και τώρα θα βρεθώ απέναντι του.

Πρόκειται να είναι όμως ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Εγώ απλά θα παίξω το παιχνίδι μου και ελπίζω να τα δώσω όλα ενάντια του.

Γνωρίζουμε πως είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όποτε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε να τον σταματήσουμε.”

Δείτε το post:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει νεαρό Βόσνιο αμυντικό!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύση στο κέντρο της άμυνας μετά...

Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Γιώργος Κούτσιας!

Ο Γιώργος Κούτσιας συνεχίζει να γράφει κεφάλαια σε διαφορετικές...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να στηριχθεί σε δυο μεγάλα ταλέντα!

Δύο νεαροί παίκτες της ακαδημίας του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει...

Ξεχωρίζει στην Ολλανδία ο νεαρός Κουτσίδης και… υπάρχει ενδιαφέρον!

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ