CHAMPIONS LEAGUE

Έτοιμος να πετάξει… έξω το είδωλο του ο Ντέιβις! (photo)

Δεν κρατιέται για την αποψινή βραδιά ο Αλφόνσο Ντέιβις.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ (γεννημένος στις 02/11/2000) “τράβηξε” κουπί όλη την χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου, αγωνιζόμενος σε 40 παιχνίδια και τώρα ετοιμάζεται να ζήσει μία μεγάλη βραδιά.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, o ταλαντούχος αμυντικός αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι και υπογράμμισε πως πρόκειται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα δεν έκρυψε τη χαρά του που θα αγωνιστεί κόντρα στο είδωλο του, τον Λιονέλ Μέσι. Όπως τόνισε ο ίδιος μικρός λάτρευε να παρακολουθεί τον Αργεντινό από την τηλεόραση του σπιτιού του και τώρα θα βρεθεί ενάντια στο ίνδαλμα του.

Αδιαμφισβήτητα μία υπέροχη ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Μεγαλώνοντας συνήθιζα να τον παρακολουθώ συνέχεια και τώρα θα βρεθώ απέναντι του.

Πρόκειται να είναι όμως ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Εγώ απλά θα παίξω το παιχνίδι μου και ελπίζω να τα δώσω όλα ενάντια του.

Γνωρίζουμε πως είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όποτε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε να τον σταματήσουμε.”

Δείτε το post:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ