Άρης

Επενδύει στο… μέλλον του ο Άρης! (photo)

Ρίχνει το βάρος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Άρης.

Οι “κίτρινοι” αν και μέχρι πρότινος στόχευαν κυρίως στην εμπειρία με την απόκτηση “μπαρουτοκαπνισμένων” ποδοσφαιριστών, φαίνεται πως σε αυτή την μεταγραφική περίοδο υπάρχει αλλαγή πλεύσης.

Οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν να ρίξουν κατά πολύ τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ και σκοπεύουν να επενδύσουν και σε άλλα νεαρά ταλέντα, όπως αναφέρει το metrosport.

 

 

Την αρχή σε αυτό το εγχείρημα έκανε ο 20χρονος Αλί Αντέμ (γεννημένος στις 01/06/2000). Ο ταλαντούχος μέσος ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, βάζοντας την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Στο “κίτρινο” στρατόπεδο πιστεύουν πάρα πολύ στην προοπτική του πιτσιρικά και θεωρούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια.

Όχι άδικα, καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Βαρντάρ Σκοπίων, με την οποία μάλιστα στέφθηκε πρωταθλητής την περασμένη σεζόν, καταγράφοντας 22 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ωστόσο όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, ο Αντέμ δεν θα είναι ο μόνος νέος σε ηλικία που θα αποκτηθεί  σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, με τον Άρη να δίνει βαρύτητα στην απόκτηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βρήκε το νέο της… “σπίτι” η U19 της Καλαμάτας!

Ένα σημαντικό βήμα για την αναπτυξιακή στρατηγική της Καλαμάτας...

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και την αντίδρασή τους”!

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βασίλης Παπαδάκης, εξέφρασε την...

Νίκη και 2ή θέση για την Εθνική Προπαίδων!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η περιπέτεια της...

Δεν “Χ”άθηκε τίποτα και έμεινε “ζωντανή” η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Νέων (U19) μοιράστηκε τους βαθμούς με την...

Δυο νέες μεταγραφικές κινήσεις για την U15 του ΟΦΗ!

Δύο ακόμα νέοι ποδοσφαιριστές κάνουν το βήμα που ονειρεύονται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ