ΑΕΚ

Διψασμένος για… τίτλους νεαρός της ΑΕΚ! (photo)

Το… ασημικό φαίνεται ότι ονειρεύεται ένας νεαρός άσος της ΑΕΚ.

Πρόσφατα κατέφθασε στην χώρα μας, ωστόσο ήδη έχει θέσει τους στόχους του.

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε αποτελεί μία από τις καλοκαιρινές προσθήκες της ΑΕΚ, η οποία τον απέκτησε ως ελεύθερο από την αγγλική Γουλβς.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 08/02/1998) κεντρικός επιθετικός παραχώρησε πρόσφατα μία από τις πρώτες του συνεντεύξεις επί ελλαδικού χώρου, και ισχυρίστηκε ότι ήρθε στην Ένωση προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση πολλών τίτλων.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήρθα εδώ για να κερδίζω. Και για να βελτιωθώ. Θέλω να καταφέρω να προοδεύσω αλλά και να κερδίσω πράγματα με την ομάδα. Να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τους στόχους της. Ξέρω τις δυσκολίες και τις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας. Ξέρω που έχω έρθει. Το επόμενο καλοκαίρι θέλω να έχω πετύχει πράγματα και για τον εαυτό μου αλλά και για την ΑΕΚ. Θέλω με την ΑΕΚ να βελτιωθώ πολύ και να κερδίσω τίτλους».

O νεαρός Ενομπακάρε έχει αλλάξει αρκετούς ποδοσφαιρικούς σταθμούς στην καριέρα του, κυρίως στην Αγγλία.

Ο διεθνής με την U23 της Νιγηρίας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Γουλβς, όμως δόθηκε δανεικός συνολικά τρεις φορές σε Κιλμάρνοκ, Κόβεντρι και Γουίγκαν αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” διαμαντάκι για την Ακαδημία του!

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να εντάξει στην Elite Ακαδημία του...

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο “μάτι” ταλέντο από την Βουλγαρία!

Βουλγάρικα μέσα συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό...

Χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Όπως έγινε γνωστό, ο τελικός Κυπέλλου U19 δεν θα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ