Αγγλία

Δένει… στο λιμάνι τον διάδοχο του Άρνολντ η Λίβερπουλ! (vid)

Δεν σταματάει την παραγωγή ταλέντων η Λίβερπουλ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας διαθέτουν μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη και βγάζουν διαρκώς ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα.

Ένας από αυτούς είναι και ο 19χρονος Νέκο Γουίλιαμς (γεννημένος στις 13/4/2001). Ο πιτσιρικάς βρίσκεται από το 2009 στα τμήματα υποδομής των “κόκκινων” και ετοιμάζεται να καθιερωθεί στα πλάνα του Γιούργκεν Κλόπ με νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, η ομάδα του Γερμανού τεχνικού αναμένεται να προσφέρει στον ταλαντούχο αμυντικό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, μέχρι το 2025, ώστε να προστατεύσει την επένδυση της.

Στο πρόσωπο του η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ βλέπει τον διάδοχο του Τρέντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Όπως και ο Άρνολντ, έτσι και ο νεαρός Ουαλός αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας, ενώ συμμετέχει με μεγάλη άνεση στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Τη φετινή χρονιά πραγματοποίησε το ξεπέταγμα του με την πρώτη ομάδα, καθώς αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, ενώ παράλληλα μοίρασε και 3 ασίστ.

Πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο ρόστερ του Κλόπ και δείχνει έτοιμος για να αφήσει εποχή.

Απολαύστε τον εν δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=19-MQ0w1A30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ