Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Δεν κρατιέται για Μέσι η Σίτι – Προσφέρει μέχρι και αστέρα της! (photo)

Κάνει τα πάντα για τον Λιονέλ Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι “πολίτες” προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την απόφαση του Αργεντινού να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και είναι πρόθυμοι να δελεάσουν τους “μπλαουγκράνα” με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Daily Star, η Σίτι σκοπεύει να προσφέρει στους Καταλανούς τον Γκάμπριελ Ζεσούς.

 

 

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ρόστερ, ωστόσο η προοπτική του Μέσι δελεάζει αρκετά την ομάδα του Πεπ Γκουρντιόλα.

Οι “γαλάζιοι” του Μάντσεστερ βλέπουν στο πρόσωπο του 33χρονου τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στην πολυπόθητη κατάκτηση του Champions League και μάλιστα έχουν έρθει ήδη σε επαφή μαζί του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γκουαρντιόλα επικοινώνησε με τον Μέσι πριν λίγες ημέρες, με τον τελευταίο να τον ενημερώνει για την πρόθεση του να φύγει από τη Βαρκελώνη.

Πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι αν η Μπάρτσα θα δεχθεί την προσφορά της Σίτι ή αν θα επιμείνει στη θέση της για την καταβολή των 700 εκατομμυρίων ευρώ της ρήτρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...