Αστέρας Τρίπολης (U19)

Αρκαδικό… φιλικό για τον Αστέρα Τρίπολης! (photo)

Η U19 του Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζεται για ένα δυνατό φιλικό, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Συγκεκριμένα οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν τον Παναρκαδικό, σε μια αναμέτρηση, που διεξάγεται κάθε χρόνο.

Το φιλικό θα κάνει σέντρα την Τετάρτη 02/09 στις 17:00 το απόγευμα.

Μάλιστα όπως ενημέρωσε ο Παναρκαδικός, που θα είναι η γηπεδούχος ομάδα, θα τηρηθεί όριο 80 ατόμων στο γήπεδο, δηλαδή οι αποστολές, ο γιατρός του αγώνα και οι δημοσιογράφοι.

 

 

Δυο προσθήκες στην Ακαδημία του Αστέρα

ρόκειται για τα αδέρφια Κακαδιάρη, όπου μετακινήθηκαν από την Δήμητρα Απόλλων στους Αρκάδες.

Οι δυο ποδοσφαιριστές κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους και ελπίζουν να τα καταφέρουν.

Ο Παύλος Κακαδιάρης (γεννημένος το 2003) είναι κεντρικός αμυντικός και θα ενσωματωθεί στην U19 του συλλόγου. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα της Δήμητρας Απόλλων, με θετικές αξιολογήσεις.

Από την άλλη ο Θεόφιλος Κακαδιάρης (γεννημένος το 2007) είναι τερματοφύλακας και θα ενταχθεί στην U15 του συλλόγου. Μέχρι τώρα έχει φορέσει τις φανέλες των U15 και U14 της Δήμητρας Απόλλων, ενώ υπήρξε μέλος των μικτών Τρικάλων.

Μάλιστα ο βενιαμίν της οικογενείας, Θεόφιλος, “έπαιξε” το όνομα του για αρκετές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να τον πείσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει στο… CAS ο Ολυμπιακός για Κωστούλα – Δεν δέχεται την απόφαση της ΕΠΟ!

Η υπόθεση Μπάμπη Κωστούλα αποκτά νέα διάσταση, αυτή τη...

Πιθανή η επιστροφή του Τζίμα στην Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

“Να καταργηθούν οι κόκκινες και οι ομάδες από μικρές πόλεις”!

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πάντα είχε...

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ