ΑΕΚ

Ανοίγει τα “φτερά” του στην Ισπανία 17χρονο αστέρι της ΑΕΚ! (photo)

“Χάνει” ένα πολύ δυνατό ταλέντο της ΑΕΚ.

Η U17 της “ένωσης” ξεκινάει αύριο την προετοιμασία της και δεν θα έχει στην σύνθεση της ένα σημαντικό της στέλεχος.

Ο λόγος για τον 17χρονο Θανάση Καλτσά. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο νεαρός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία για λογαριασμό της Μέριδα.

 

 

 

Ο Καλτσάς δοκιμάστηκε με επιτυχία από την ισπανική ομάδα και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται με την U19.

Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί το τέλος της τετραετούς παρουσίας του στην ακαδημία της ΑΕΚ, καθώς βρισκόταν στα τμήματα υποδομής το 2016, όταν και πήρε μεταγραφή από την Ακαδημία Δήμητρας Απόλλων.

Πλέον ετοιμάζεται να να βρεθεί στην Ισπανία στις 15 Αυγούστου για να υπογράψει με τη νέα του ομάδα και θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στα σαλόνια της La Liga μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

Κέρδισε Αστέρα και έκανε το… 18/18 ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Αστέρα, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ