Παναθηναϊκός

Αγγλική ομάδα έκανε… σφήνα στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη! (photo)

Διπλό φαίνεται πώς ήταν το ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 10/01/2000) ποδοσφαιριστής είχε μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο των “πρασίνων”, οι οποίοι και έδρασαν γρήγορα.

Βέβαια, σημερινά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι πέρα από τον Αθηναϊκό σύλλογο, για την περίπτωση του Ιωαννίδη ενδιαφέρθηκε έντονα και η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

 

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας κινήθηκαν αρκετά καθυστερημένα, καθώς ο ταλαντούχος επιθετικός είχε ήδη συμφωνήσει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό του Ντάνι Πογιάτος.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό, με τον Αθηναίο άσο να αφήνει την Λιβαδειά για το “μεγάλο βήμα”, ύστερα από τέσσερα χρόνια, 65 συμμετοχές και 14 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτοί θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Αστέρα Aktor!

Νέα εποχή ξεκινά για την Ακαδημία του Αστέρα Aktor,...

Νεαρός της U19 του Ατρομήτου πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Γ’ Εθνικής!

Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου ενισχύει την επιθετική του γραμμή...

Αλλαγές στον πάγκο της U19 του Άρη – Πήρε “προαγωγή” ο Παπαδόπουλος!

Ανακατατάξεις στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, με μια κίνηση...

Επαγγελματικό συμβόλαιο έδωσε σε ταλέντο του ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να κρατήσει...

ΣΟΚ – Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής στη Ρόδο!

Τραγικό τέλος για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ