Ισπανία

Βγάζει… χρήμα από τα αστέρια της Μασία η Μπάρτσα! (vids)

Βγάζει στο “σφυρί’ τρεις νεαρούς της Μασία η Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” αν και έχουν μεγάλη παράδοση με τα ταλέντα της ακαδημίας, δεν διστάζουν να βάλουν πωλητήριο όσους δεν θεωρούν έτοιμους για την πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η Μπάρτσα ετοιμάζεται να πουλήσει τρία δικά της παιδιά.

Ο λόγος για τους Μόντσου, Κογιάδο και Ικιέμε. Οι Καταλανοί έχουν αποφασίσει πως πολύ δύσκολα θα μπορούν να σταθούν σε επίπεδο πρώτης ομάδας και έτσι προτιμάτε να πουληθούν, βάζοντας ρήτρα επαναγοράς.

Όπως φαίνεται οι νεαροί αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου σύντομα, μιας και έχουν ήδη αποκτήσει “μνηστήρες’.

Ο 20χρονος αρχηγός της Μπαρτσελόνα Β’, Μόντσου (γεννημένος στις 13/9/1999) και ο 21χρονος Κογιάδο (γεννημένος στις 22/4/1999) έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον από ομάδες όπως οι Βαλένθια, Μπέτις και Σασουόλο, ενώ ο 22χρονος Ικιέμε ακούγεται έντονα για Αγγλία και Γαλλία.

Σε περίπτωση που τελικά προχωρήσουν οι πωλήσεις των πιτσιρικάδων, τότε η καταλανική ομάδα υπολογίζει να βγάλει ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τους εν δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=aL3mjIJs6g4

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε κορυφαίο τουρνουά στην Ισπανία η U12 του Παναθηναϊκού!

Μια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της U12...

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν στο… ποδόσφαιρο!

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν αποκλειστικά στις ικανότητες κάθε...

Σε όμιλο… τριών ομάδα η Εθνική Κορασίδων!

Η κλήρωση της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος...

Κλήρωσε για την Εθνική Νεανίδων στο EURO WU19!

Στον 3ο όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης της League...

Μεγάλη αποχώρηση από την U17 του Λεβαδειακού!

Η U17 του Λεβαδειακού βρίσκεται σε... αλλαγή προπονητή, καθώς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ