Συνεχίζει να ενισχύει τη La Masia η Μπαρτσελόνα.
Οι “μπλαουγκράνα” αναμφίβολα διαθέτουν μία από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο και δεν σταματούν να να τη γιγαντώνουν.
Πριν από λίγη ώρα, η ομάδα του Κίκε Σετιέν ανακοίνωσε την απόκτηση του 16χρονου (γεννημένος στις 18/5/2004) Φαμπιάν Λούτσι από τη Ράγιο Βαγεκάνο.
Ο πιτσιρικάς θεωρείται ένας από τους επόμενους killer της εθνικής Ισπανίας, καθώς στην ακαδημία των “ροχομπλάνκος” διακρίθηκε για το “φονικό” του ένστικτο.
Στοιχείο που διέκριναν και οι Καταλανοί, οι οποίοι νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “μερένχες” ενδιαφέρθηκαν εξίσου για τον Λούτσι, όμως την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω.
Η νέα αγωνιστική χρονιά θα τον βρει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Juvenil A της Μπάρτσα και θα προσπαθήσει από εκεί να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο αστέρι του συλλόγου.

