Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Τσιμπάει… με ψίχουλα το αμερικάνικο αστέρι της Σάλκε η Λίβερπουλ! (vid)

Απλώνει παντού τα δίχτυα της η Λίβερπουλ.

Οι “κόκκινοι” φιλοδοξούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ και σκέφτονται σοβαρά να αποκτήσουν το αμερικάνικο αστέρι της Σάλκε.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα The Sun, οι πρωταθλητές Αγγλίας ενδιαφέρονται έντονα για τον 21χρονο Γουέστον ΜακΚένι (γεννημένος στις 28/8/1998).

Αν και η μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από δυνατη, οι πολλοί τραυματισμοί την αναγκάζουν να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για εκείνο το σημείο.

Ο Γιούργκεν Κλόπ τον έχει παρακολουθήσει αρκετά και πιστεύει πως ο ταλαντούχος μέσος της Σάλκε είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Γι αυτό είναι εξαιρετικά πιθανόν να κινηθεί για την απόκτηση του.

Άλλωστε η μεταγραφή του δεν πρόκειται να κοστίσει πάρα πολύ, καθώς ο νεαρός κοστολογείται μόλις στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος πως σκοπεύει να φύγει σε άλλη ομάδα.

Απολαύστε τον:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...