Παναθηναϊκός (U19)

Το πλάνο της πρώτης φάσης για την U19 του Παναθηναϊκού!

Η ομάδα του Σωτήρη Συλλαϊδόπουλου ξεκίνησε την προετοιμασία της, χθες 14/7 με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν πανέτοιμοι για μια νεα σεζόν.

Οι υποχρεώσεις του “τριφυλλιού” είχαν ολοκληρωθεί τον Φλεβάρη, ωστόσο η πανδημία ανάγκασε τους νεαρού ποδοσφαιριστές να απουσιάσουν από τα γήπεδα, για περίπου πέντε μήνες.

Το κλίμα στο Κορωπί ήταν εξαιρετικό, με τους νεαρούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ωστόσο και η… πλάκα δεν έλειψε.

Η προπόνηση ήταν χαλαρού ρυθμού, ωστόσο σήμερα και αύριο θα συνεχιστούν οι εργομετρικές εξετάσεις, που ξεκίνησα στις 13 του μήνα στο κέντρο Υγεία, για να διαπιστωθεί η κατάσταση των ταλέντων.

Από Παρασκευή 17/07 θα φορτσάρουν, με ανεβασμένους ρυθμούς, για να φτάσουν στο αποκορύφωμα της προετοιμασίας στις αρχές Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

Η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο για… ΔΥΟ νεαρούς στις ενδεκάδες στο πρωτάθλημα!

Η ΕΠΟ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει παραπάνω χώρο στους...

Το Κύπελλο… Μέσι επιστρέφει με μεγάλες Ακαδημίες!

Η ιδέα του Λιονέλ Μέσι να δημιουργήσει μια διοργάνωση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ