Άρης

Θέλει νίκη ο Μπαγκαλιάνης απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, όπου ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, όπου ο νεαρός θέλει νίκη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής περιμένει η ομάδα του να σταθεί στο ύψος της και να πάρει το τελευταίο τρίποντο της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ότι το γκολ του ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 6ης και 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

“Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος γιατί με ψήφισε ο κόσμος και τον ευχαριστώ πολύ αλλά δε συνοδεύτηκε από νίκη. Δεν το περίμενα! Και του Μιχαηλίδη το γκολ ήταν πολύ εντυπωσιακό. Μόλις το πληροφορήθηκα, πετάχτηκα από τη χαρά μου! Ο κόσμος του Άρη πιστεύω με στήριξε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Η ομάδα βοήθησε σε αυτό. Είμαι ευγνώμων! Ότι γίνεται σε αυτά τα παιχνίδια είναι οδηγός για τα επόμενα και το μέλλον”.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

“Δεν παύει να είναι ντέρμπι, είναι ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να τα δώσουμε όλα, να πάμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα. Να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα, να δώσουμε το 100% και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Για το ότι θα βρεθεί αντίπαλος ξανά με παιδιά από την U19 αλλά σε αντρικό επίπεδο:

“Έχουμε έρθει αντιμέτωποι σε πολλά ματς. Μας βοήθησαν τα πλέι οφ με τον χρόνο συμμετοχής που πήραμε και πιστεύω πως θα βγουν σπουδαίοι παίκτες από αυτή τη γενιά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε ταλεντάκι από την Κέρκυρα ο Πανιώνιος!

Ένα νέο ταλέντο από την Κέρκυρα χτυπά την πόρτα...

Σοβαρό τροχαίο για νεαρό της U19 της ΑΕΚ – Video από τον απεγκλωβισμό!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πεντέλης στα Μελίσσια το...

Φιλική ήττα της Εθνικής από το Κατάρ!

Η Εθνική Ελπίδων (U21) ηττήθηκε 2-1 από την U23...

Η ΑΕΚ δοκιμάζει ταλεντάκι από τον Πανθρακικό!

Η ΑΕΚ έχει στις εγκαταστάσεις της ένα ταλαντούχο παιδί...

“Ο κόσμος είδε ότι υπάρχει ταλέντο στα παιδιά του Άρη”!

Ο προπονητής της U19 του Άρη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μίλησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ