Αγγλία

Συμφώνησε με Ντόρτμουντ η Γιουνάιτεντ! (photo)

“Λευκός” καπνός φαίνεται πως βγήκε για τον Τζέιντον Σάντσο.

Αν κυκλοφόρησαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον 20χρονο επιθετικό (γεννημένος στις 25/3/2000) να προτιμάει τη Λίβερπουλ, εν τέλει όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε με τη Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Guardian, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για την πώληση του νεαρού άσου.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει 120 εκατομμύρια ευρώ, με τα 60 να δίνονται τώρα και τα υπόλοιπα με την μορφή δόσεων.

Πρόκειται για μία μεγάλη εξέλιξη, καθώς ανοίγει ο δρόμος για τη Γιουνάιτεντ να “ντύσει” επιτέλους τον Σάντο στα “κόκκινα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ταλαντούχος Άγγλος επιστρέφει στο “νησί”, έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια, όταν και πήρε μεταγραφή για τη Ντόρτμουντ από την Σίτι το 2017.

Πλέον ο Σάντσο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τους Βεστφαλούς, με τους οποίους μέτρησε 34 γκολ και 43 ασίστ σε 99 παιχνίδια και γυρίσει στο Μάντσεστερ αυτή τη φορά όμως για την “κόκκινη” του πλευρά.

Δείτε το post:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Πρεμιέρα με… νίκη για την U15 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα...

Ένα και… καλό για την U19 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην...

Ανακοινώθηκε ο Κουτσουπιάς από την Άντερλεχτ!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ηλία Κουτσουπιά, καθώς ο...

Έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου U19 για τη φετινή σεζόν!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που "εγγυάται" και τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ