Ιταλία

“Σπάει” τα ταμεία για τον 21χρονο “μπόμπερ” η Νάπολι! (vid)

Βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι διατιθεμένη να βάλει η Νάπολι προκειμένου να αποκτήσει τον 21χρονο (γεννημένος στις 29/12/1998) “μπόμπερ” της Λιλ Βίκτορ Όσιμεν.

Σύμφωνα με πολλές πληροφορίες από τα διεθνή μέσα οι δύο πλευρές θα έχουν σήμερα και αύριο επαφές στην Σαρδηνία, ώστε να ολοκληρωθεί το ντιλ. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Ιταλοί θα πρέπει να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 81 εκατομμύρια ευρώ.

Η Corriere dello Sport από την πλευρά της αναφέρει ότι η Νάπολι δεν δώσει 50 εκατομμύρια ευρώ και τον μπακ, Άνταμ Ούνας, ώστε να καλύψει τη διαφορά.

Σύμφωνα με άλλα ιταλικά μέσα ο Όσιμεν είχε απορρίψει την πρόταση της Νάπολι την προηγούμενη εβδομάδα, όμως φαίνεται πως πλέον άλλαξε γνώμη και είναι έτοιμος να φορέσει τα “γαλάζια”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά κρατά το μεγάλο της ταλέντο!

Η Κηφισιά συνεχίζει να δένει τους ανθρώπους της. Μετά...

Εξελίξεις με Τζολάκη στον Ολυμπιακό – Πρόταση από Premier League!

Το θέμα Τζολάκης μπαίνει σε νέα φάση και αυτή...

Ο Νειμάρ δεν “έσκασε” από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και… πήγε Λας Βέγκας!

Το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς για τον Νεϊμάρ — αλλά...

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το...

Ο Ρομανό σχεδόν… έστειλε τον Τζόλη στην Άρσεναλ!

Το πρωί της Τρίτης ο Ιταλός δημοσιογράφος έδωσε το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ